Pyetjeve tuaja rreth NovAge u janë përgjigjur

Jeni në procesin e zgjedhjes së një brendi për kujdesin e lëkurës apo thjesht dëshironi më shumë informacion rreth NovAge? Pastaj merrni përgjigjet e pyetjeve tuaja nga Drejtori ynë i Lartë i Shkencës së Inovacionit, Dr Alain Mavon.

1. A është NovAge i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës? 
Po, NovAge është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. 

2. Si mund të përcaktoj se cila gamë NovAge është më e mira për lëkurën time? 
Mosha juaj ju jep një tregues, por është më e rëndësishme të identifikoni shqetësimet tuaja kryesore të lëkurës dhe të zgjidhni një gamë që i synon ato.

3. Cilat shenja specifike të plakjes së lëkurës synon sistemi i kujdesit të lëkurës NovAge? 
Ju mund të vazhdoni të përdorni produktet tuaja ekzistuese, por ju rekomandojmë të kaloni në NovAge pasi është projektuar të jetë më efektiv kur përdorni grupin prej gjashtë produkteve, duke ndjekur rutinen.

4. A mund të vazhdoj të përdor produktet e mia të tjera Oriflame së bashku me NovAge apo duhet të ndërroj plotësisht? 
Sistemi i kujdesit të lëkurës NOVAGE  synon 12 shenjat e plakjes së lëkurës që kanë më shumë rëndësi – këto janë shenjat që lidhen drejtpërdrejt me një perceptim negativ të moshës. 

5. Çfarë është një studim klinik dhe çfarë do të thotë e vërtetuar klinikisht? 
Një studim klinik përfshin vullnetarë që testojnë një produkt për një periudhë të caktuar kohe. Përfitimet që sjell produkti maten objektivisht duke përdorur metoda të ndryshme teknike.

E vërtetuar klinikisht do të thotë se pretendimet për të vërtetuar përfitimet e produktit vijnë nga një test klinik me matje objektive. Një provë e tillë klinike është një garanci për konsumatorin që produkti është me të vërtetë efikas. 

6. NovAge përshkruhet se mundësohet nga teknologjitë inovative natyrore. çfarë do të thotë kjo dhe pse është inovative 
NovAge mundësohet ose nga teknologjitë natyrore të bimëve ose nga teknologjitë e frymëzuara nga natyra. Inovative do të thotë që këto teknologji janë rezultat i kërkimit novator. 

7. Cilat janë qelizat staminale? 
Qelizat staminale bimore janë bio-teknologji e përdorur për të prodhuar ekstrakte natyrale në një mënyrë shumë të qëndrueshme, në një formë shumë të përqendruar. Në varësi të bimës origjinale, ato mund të kenë aktivitete të ndryshme kundër plakjes. 


Fjalët nga: