Dhuratat e Krishtlindjeve që atij do ti pëlqenin

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e dhuratave për një njeri, nuk mund të gaboni kurrë me një aromë, një aksesor ose një rutinë të plotë të kujdesit për lëkurën - kështu që ai nuk ndalon së përdoruri kremrat tuaj. Shikoni listën e dhuratave që ai do të donte të merrte për Krishtlindje!

 

Suprizoni atë me Parfmuin e parë Oriflame: Eclat Style! Ajo u krijua prej përbërësve më premium dhe ikonik në parfumeri - një marrëveshje De Laire!


Për kë është? Një njeriu që i pëlqen gjërat më të mira

 

Zgjoni frymën e tij të aventurës me koleksion e meshkujve Men’s Collection Dark Wood  i cili ka nota të piperit të zi, drurit gaiac dhe duhanit, të cilat përmirësohen në mënyrë të përkryer nga parfumet të krijuar ekskluzivisht për këtë grup. Për më tepër, ajo vjen e para e paketuar në një kuti të bukur dhuratash!

Zgjidhe për… Një burrë që i do aktivitetet në natyrë

 

 

Viti i Ri, zakone të reja, apo jo? Shtë koha e përsosur që ai të provojë një rutinë të re energjetike dhe të mbrojtjes së moshës - dhurojini atij NovAge Men Set  dhe - secili produkt është i shënuar në rendin që ai duhet të përdoret në mënyrë që ai ta ketë shumë të lehtë për të përdorur si duhet rutinën

Rekomanduar për burra që dëshirojnë të kujdesen më mirë për veten e tyre

 

Kur kohët bëhen shumë të bezdisshme, lehtësoni ditën e tij me grupin e përshtatshëm WellnessPack & locion locion. WellnessPack përmban kapsula ditore që ofrojnë nivele optimale të ushqyesve për të mbështetur funksionimin e përgjithshëm të përditshëm për burrat, ndërsa Novage Gel  losioni thith brenda 10 sekondave ose më pak, duke i lënë kohë të mjaftueshme për të shijuar gjërat që i pëlqen.

Ideale për të.... i cili është gjithmonë në shpejtësi

 

A është gjithmonë kaq e vështirë për ju të gjeni një dhuratë për të? Burrat kurrë nuk u thonë 'Jo' aksesorëve të thjeshtë dhe funksionalë si një orë me rrip të njëanshëm, një kuletë të stilit të hollë ose një shall të ngrohtë dhe komod.

Perfekte për mashkullin me shije