Luftoni shenjat

Eventi i rëndësishëm është edhe pak ditë, kur papritur ju e shihni në pasqyrë. E kuqe, e enjtur, një puqërr po del në ballin tuaj, përpara në mes. Mos panikoni – do të ju mësojmë si ta menaxhoni.

.Lëkura e askujt nuk është e përsosur. Edhe të famshmit kanë puqrra, ndonjëherë. Ka shumë faktorë në lojë kur bëhet fjala tek pastruesit e fytyrës për shenja emergjente: ndryshimet hormonale mund të jenë të përfshira, gabimet në pastruesit e fytyrës apo edhe disa përbërës në dietë. Mënyra më e mirë të ballafaqohemi me këtë situate është thjeshtë të mos e lejojmë të ndodhë. 

 

 

Efektet e dëmshme që sasitë e tepruara të sheqerit apo karbohidrateve mund të kenë në lëkurë janë të njohura, dhe janë pasoja e ushqimeve me shumë erëza. Por a keni dëgjuar që qumështi dhe bylmeti mund të jenë shkatërrues për lëkurën gjithashtu? Për fillim, konsumi i qumështit i bën nivelet tona të insulinës të ngriten, që në kthim, stimulon migrimin e keratoniciteve që ndërtojnë qelizat e epidermis, shpesh që rezultojnë në pore të mbyllura dhe acarim. Qumështi që ne konsumojmë gjithashtu përmbanë një përbërës që ngritë nivelet e androgjenit – që çon në sekrecionin e ngritur të sebumit dhe, përsëri, në akne. Mbani në mend kur përgatitni ushqimin tuaj të rradhës! 

 

Prap se prap ju doli një puqërr? Mos u brengosni, ne kemi zgjidhjen edhe për këtë. Druri i Çajit dhe Lajmi organik nga Love Nature me veti pastruese dhe matifikuese ju vjen në shpërim! Kur vëreni shenjat e para të një puqrre që po shfaqet në fytyrën tuaj, sigurohuni të arrini stikun Pastrues dhe Korrektues. Aplikuar direkt në shenjën që po formohet apo më vonë nëse nevojitet, ndihmon në zvogëlim të dukshmërisë, duke neutralizuar dukshmërinë e skuqjes. Testuar dermatologjikisht dhe pa paraben, është një zgjidhje e shkëlqyeshme që do të ju ndihmojë të arrini lëkurën e përsosur me kalim të kohës. 

 

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame