3 mënyra për të zbutur rrudhat dhe për t'i mbajtur ato në atë mënyrë!

Kur linjat e imëta kthehen në rrudha që nuk mund t'i rregulloni më me një gjumë të mirë të natës dhe një hidratues të thjeshtë, është koha për të gjetur disa strategji të reja!

1. Rrit kolagjenin 
Fijet e kolagjenit veprojnë paksa si skela - ato e mbajnë lëkurën tonë të dendur, të fortë dhe të lëmuar. Ndërsa plakeni, prodhimi juaj natyral i kolagjenit ngadalësohet, që do të thotë se skela bëhet më e dobët, e dukshme si rrudha. Lajmi i mirë është se ju mund të rrisni nivelet tuaja të kolagjenit!

Shumë përbërës pretendojnë se rrisin kolagjenin, por Peptidet janë një nga më interesantët – por ka qindra peptide të ndryshme që ofrojnë përfitime të ndryshme.

Teknologjia e patentuar Tri-Peptide është një kombinim më i mirë në klasë i tre peptideve të ndryshme të nxjerra nga gruri, orizi dhe majaja, të cilat ofrojnë aktivitet të shkëlqyer për rritjen e kolagjenit. 

2. Rrit hidratimin
Së bashku me strukturën e kolagjenit, molekulat e acidit hialuronik (HA) që ruajnë lagështinë ndihmojnë në mbajtjen e lëkurës të hidratuar bukur dhe të lëmuar. Por ashtu si kolagjeni, furnizimi juaj natyral zvogëlohet ndërsa plakeni. Thjesht rritja e këtij burimi jetik të hidratimit mund të ndihmojë menjëherë në zbutjen e rrudhave.

HA gjendet në shumë produkte për kujdesin e lëkurës, por shpesh si molekula të mëdha që nuk mund të përthithen nga lëkura. Kujdesuni për acidin hialuronik me peshë të ulët molekulare – molekulat e tij më të vogla absorbohen më lehtë për të arritur përtej sipërfaqes së lëkurës.

3- Mbroni kolagjenin dhe hidratimin

Agresorët në lëkurë mund të dëmtojnë kolagjenin dhe acidin hialuronik dhe të shkaktojnë prishjen e tyre. Ashtu si një kujdestar i rinisë, Ekstrakti i qelizave staminale të bimëve Edelweiss është i njohur për mbrojtjen e kolagjenit dhe acidit hialuronik në lëkurë nga degradimi, për të ndihmuar në ngadalësimin e zhvillimit të rrudhave.

Nëse dëshironi të përjetoni efektin e këtyre përbërësve, shikoni Ecollagen Wrinkle Power – seti përmban të treja dhe redukton menjëherë rrudhat deri në 49% - e vërtetuar klinikisht! 

 
Fjalët nga: