5 Gabimet e rruajtëse për të mos i bërë më përsëri

Gunga rroje, qime të shkurtra dhe prerje. Kur bëhet fjalë për rruajtjen, është e lehtë të bëni gabime dhe të përfundoni me një pamje të përafërt. Pra, merrni kohën për të mësuar se si të shmangni pesë më të zakonshmet. Fytyra juaj do ju falënderoj!

1. NUK E VENDOSIM KOHEN E PREPARIMIT

Nxitimi i një rroje ose vendosja e rroje në lëkurën e thatë është e destinuar të dëmtojë fytyrën tuaj. Sigurohuni që të merrni kohën tuaj - mundësisht pas një dush kur poret janë të hapura dhe lëkura është më e butë. Gjithmonë përdorni një sasi të mirë të shkumës SHKUMA E RROJES  per ta bërë rrëshqitjen më të mirë.

2. RRUAJTAJA E KUNDERT
A keni tendencë të merrni qime të rralla pas rruajtjes? Teknika juaj mund të jetë fajësia! Nuk është e pazakontë të mendosh që duhet të rruash kundër grurit, por është gjithmonë më mirë të rruash në të njëjtin drejtim me rritjen e flokëve. Zvogëlon rrezikun e prerjeve dhe acarimin e lëkurës.

3. PERDORIMI I VIJAVE TE GJATA

Shkoni ndonjëherë nga qafa në faqe tuaj me një të shkuar? Te lutem ndal! Goditjet e gjata mund të ndërtojnë produkt dhe flokë në teh, gjë që çon në rezultate të këqija. Përdorni goditje të shkurtra dhe lani briskun pas çdo rrëshqitje.

OO

4. SHKUPTIMI I HAPIT T AF PASQYRS
Rruajtja largon lëkurën e vdekur nga fytyra juaj, duke e lënë atë të ndjeshëm ndaj baktereve dhe thatësisë. Gjithmonë lani fytyrën tuaj me ujë të ngrohtë pas rruajtjes, pastaj hidratojeni me njëAFTER-SHAVE BALSAM  dhe. KREM DITOR. Hidratimi është thelbësor!

5. RI PRDORIMI I RAZORIT DHE RRUAJTA
Preresi i vjetër i rroje ndërtojnë baktere dhe madje edhe myk (!) Pas përdorimeve shumë. Pra, mos u bëni kokëfortë dhe mashtroni veten nga një teh e freskët. Sigurohuni që të ndryshoni rrobat e disponueshme çdo javë.

Fjalët nga: Fotografitë nga: Getty Images