5 hapa drejt këmbëve të bukura

Takë të larta, sandale, këmbë të zhveshura. Vera po afrohet dhe moti më i nxehtë do të thotë këpucë të hapura. Prandaj, merrni kohën për të investuar në një ritual të mirë të kujdesit për këmbët për këmbët e bukura të patëmetë.

1. BENI NJE BANJO TE KEMBEVE
Banjat e këmbëve nuk janë vetëm relaksuese, por janë edhe të shkëlqyeshme për t’i mbajtur këmbët tuaja duke parë fab. Derdhni ujë të ngrohtë dhe  SAPUN në një legen, dhe lërini këmbët tuaja të thithin për të paktën 10 minuta. Luxe atë, duke investuar në një banjë elektrike këmbë me karakteristika masazhi.

2. HIQNI PJESET E EGRA
Merrni një FURQE ose furça PUMICE dhe vendosni me kujdes lëkurën e ashpër dhe të thirrur. Kjo zakonisht gjendet në këmbët tuaja, topin e shputës së madhe dhe vetë gishtin e madh. Pasi lëkura të ndjehet më e butë, përdorni një SCRUB PER KEMBE për të hequr lëkurën e vdekur.

 

3. MOISTURONI SHPUTAT TUAJA
Pasi të njomni dhe t’i filtroni këmbët, do t'ju duhet lagështi për të shmangur çarjet në lëkurë. Ekzistojnë PLENTY OF CREAMS E për të zgjedhur, kështu që zgjidhni një që i përshtatet nevojave tuaja. Nëse keni lëkurë të thatë ose kruar, shkoni për një HEAVIER CREAM, mundësisht nën  COTTON SOCKS  prej pambuku gjatë natës. Por nëse keni probleme me aromën, zgjidhni një krem kundër djersës

4. SHPRNI DHE PIKON THONJET TUAJ
Pritini thonjtë e këmbëve drejtpërdrejt, për të parandaluar thonjtë e rrënjosur dhe lini një shirit të vogël me majë të bardhë. Pastaj përdorni një FILE  për t'i bërë skajet disi më të buta. Pasi të jeni të kënaqur me pamjen, lyeni thonjtë tuaj për të marrë atë rezultat të denjë për sallon. Mos harroni të filloni gjithmonë me një BASE COAT  për të mbrojtur thonjtë tuaj nga zbardhja dhe një pallto TOP COA për ta bërë pllakën të zgjasë më gjatë.


5. MBAJNI T SM NDERUAR NUMR

Le të jemi të sinqertë, këmbët e të gjithëve nuhasin - sidomos gjatë verës! Por ka produkte që mund t’i përdorni për të shmangur aromat e sikletshme. Ne ofrojmë një numër  FOOT SPRAY, nga ringjalljet e spërkatjeve me një efekt ftohës, deri te deodoranti i drejtuar me rezultate të provuara klinikisht. Thjesht zgjedh një për ty!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Getty Images