Krijoni dukjen me sekretet tona HairX StyleSmart

Krijoni këto moda elegant, në modë brenda pak minutash me pajisjen tonë të gjithanshme të produkteve të HairX StyleSmart të lehtë për t’u përdorur. Thjesht zgjidhni një stil, bëhuni krijues dhe jini të gatshëm të dukeni ultra-ftohës me flokë elegant, me shkëlqim 24/7.

Valët e buta pa vështirësi
Krijoni valë me teksturë natyrale që duken lehtësisht të freskët

1. Përgatitni flokë të lagur me heat protection spray, duke spërkatur nga rrënjët në skajet dhe duke u kombinuar për mbulim të barabartë.

2. Flokë të thatë me flokë me duar për të krijuar një pamje më sensuale, natyrale. Shtoni disa valë me një straightener për të krijuar një strukturë të butë tousled, duke filluar nga rrënjët dhe përkulur flokët larg nga fytyra para se të rrëshqasë poshtë gjatësisë.

3. Twist valët lart, kapeni në vend dhe spërkatni lehtë hairspray
për t'i dhënë valëve një qëndrim të gjatë, shkëlqim natyral dhe lagështi

4. Hiqni kapëset, shkundni curls dhe lyeni me gishta për të veçuar valët - duke zbuluar me teksturë natyrale, "Unë u zgjova si kjo" valët që duken me lehtësi të freskëta.


Glam Luxe Hollywood

Fërkoni flokët tuaj në përsosmëri të lëmuar me këtë shkëlqim modern të shkëlqimit Hollywood

1. Përgatitni flokë të lagur me heat protection spray, duke spërkatur nga rrënjët në skajet dhe duke u kombinuar për mbulim të barabartë.

2 Bëni një pjesë të thellë anësore duke përdorur harkun tuaj të vetullave si udhëzues, pastaj punoni në disa SHKUMË me gishta.

3. Flokë me flokë të thatë duke përdorur një furçë të rrumbullakët për vëllim të shtuar, duke ngritur flokët në rrënjë dhe kaçurrela poshtë dhe brenda.

4. Kur thahen, krijoni curls duke përdorur një hekur shufër rreth pjesës së përparme të fytyrës. Për valët e skulpturuara të frymëzuara nga vintage, përcaktoni curls duke ngjitur në vend me kapëse flokësh pas secilës brez, dhe vendosni hairspray. Lëreni të ftohet.

5. Largoni të metat shine spray mbi furçën tuaj të flokëve dhe lyeni curls, duke zbutur njërën anë pas veshit tuaj. Spritz shndrit llak mbi majë të gishtave dhe përcaktoni butësisht curls para, fluturime të errëta dhe shtoni një shkëlqim me shkëlqim.

Tousled Low Bun
Bëni dukje moderne dhe të pastruar me këtë tufë të ulët të nënçmuar

1. Bëni gati SHKUMË për të krijuar një bazë teksture.

2. Flokë të thatë, duke drejtuar ajrin në rrënjët për të krijuar një ngritës. Ndërsa gjatësia fillon të thahet, kthesat e flokëve rreth gishtërinjve tuaj për t'i dhënë fillesave një lëvizje të lehtë dhe të palëkundur.

3. Mblidhni flokët përsëri në një tufë të ulët, të mbështjellë anësore, në nofkën e qafës, duke përdorur duart tuaja për tu dukur pak të zhveshur dhe jo shumë të përsosur. Sigurohuni me një shirit flokësh, pastaj tërhiqni flokët përsëri nga brezi për të krijuar një trup.

4. Siguroni çdo skaj të lirshëm me klip, dhe përfundoni me një mjegull shkëlqyese shine spray.

Krijoni Rock Chic
Merrni atë "asgjë tjetër përveçse diçka efekt" për flokët e fundit të vajzave të lezetshme

1. Për të krijuar flokë të butë, me teksturë, që duken super të lezetshëm - pa kërkuar të provoni shumë shumë - përgatitini flokët me një sasi të vogël SHKUMË, duke e punuar në rrënjë për të ngritur në kurorë dhe për të zbutur në këshilla.

2. Goditje e thatë e lëmuar me duart tuaja për atë ndjehen të zhveshur.

3. Bëni një ndarje të qendrës duke lyer flokët mbrapa dhe duke e lënë të bien natyrshëm në secilën anë. Goditje-thaj pjesën e përparme të ndarjes përpara dhe poshtë, për atë vibe shumë të lezetshme për kujdes.

4. Krijoni valë të buta të lehta nëpër flokë me një hekur shufër. Lejoni të ftohet, atëherë pastrojeni.

5.Hidhni flokët me kokë poshtë dhe spërkatni me hairspray, flokët dhe rrënjët për shtimin, shkëlqimin dhe strukturën e shtuar. Për një "asgjë tjetër përveç diçkaje efekt grungy" që ndjehet e lehtë dhe e natyrshme, zhurmeni atë duke përdorur majat e gishtave.

Slicked Straight Back 
Qëndroni në këmbë me këtë vështrim të trishtuar, të zhytur drejt dhe drejt oh-so-elegant

1. Përgatisni flokë të lagur me  HEAT PROTECTION SPRAY, duke spërkatur nga rrënjët deri në skajet dhe duke i krehur për mbulim të barabartë.

2. Shtoni   MOUSSE në rrënjët, pastaj flokët e tharë drejt, duke lyer flokët larg nga fytyra.

3. Sapo të thahet, copëzoni pjesën e sipërme dhe përdorni duart tuaja, rrëshqisni anët mbrapa me mous, duke tundur pas veshëve. Fusni pjesën e sipërme, pastaj vendosni mousse duke përdorur duar përpara se të kombinoni për të krijuar një pamje të rrëshqitur.

4. Përfundoni me një shkumë bujare të mouses të fërkuar mes duarve përpara se të zbutni flokët prapa, duke zhurmuar çdo fluturim përgjatë vijës së flokëve për një prekje të përsosur të përsosur me një mbajtje të gjatë.

Textured Bouncy Blow-Dry

 Për flokët e zjarrtë, të lakmueshëm voluminoz që duket sikur sapo dilët nga salloni

1. Përgatitni flokë të lagur me SPRAY T MBROJTJES, duke spërkatur nga rrënjët deri në skajet dhe duke i krehur për mbulim të barabartë.

2. Seksione flokësh për flokët HAIRSPRAY. Duke përdorur një furçë të rrumbullakët për të krijuar curls me trup të plotë, voluminoz, thani çdo goditje nga rrënjët deri në skajet - flokët kaçurrela poshtë dhe brenda për një ndjehen të zjarrtë. Curl rreth gishtërinjve, kapeni në vend dhe lëreni të ftohet.

3. Hiqni kapëset, shkundni atë dhe lyeni lehtë flokët për një përfundim të zbukuruar mirë dhe të fortë.

Sleek Head-Turner
Undeniably chic and oozing confidence, this sleek style demands attention

1. Prep damp hair with heat protection spray for thermal protection.

2. Blow-dry straight with a paddle brush, drying downwards from roots to tips. For supreme straightness, glide hair through a hair straightener.

3. Take the top front section and blow-dry backwards, securing with grips.

4. Generously mist all over with shine spray to add lustrous shine and tame flyaways. Finish by smoothing over hair with hands for a sleek, confident look.

Parisian Pinned-Back
Asnjëherë pa u lodhur, por gjithnjë i zbukuruar me këndshëm, gjysma e bërë nga frymëzimi parizian është mjaft elegant

1. Përgatitni flokë të lagur me  HEAT PROTECTION SPRAY, duke spërkatur nga rrënjët deri në skajet dhe duke i krehur për mbulim të barabartë.

2. Goditje e thatë e lëmuar me duart tuaja për një ndjenjë jo shumë të përsosur.

3. Ngrini flokët në kurorë dhe spërkatni HAIRSPRAY në rrënjë për të shtuar vëllimin dhe strukturën. Fërkoni flokët prapa dhe sigurohuni me dorezat për një stil të lehtë me majë të shpinës.

4. Mjegull e lehtë me SHINE SPRAY deri në fluturimet e errësirës me një aluzion të shkëlqimit, et voila! Ju praktikisht parizian.

Side-Swept Ponytail

Qetë dhe pa bujë, merrni farkën e hollë anësore në tre hapa të thjeshtë

1. Përgatitni flokë të lagur me SPRAY MBROJTJES THE HEAT për mbrojtje termike.

2. Goditje-tharje drejtpërdrejt me një furçë vozosh, duke u tharë poshtë nga rrënjët në këshilla.

3. Lyeni flokët tuaj përsëri në një fustan guzhure anash dhe sigurohuni në nofkën e qafës, duke gabuar me HAIRSPRAY për një mbajtje natyrale me një aluzion të shkëlqimit.

Fjalët nga: