Jepni ngjyrë syve tuaj me OnColour – Hap-pas-hapi

Krijimi i një stili Smokey Eye mund të jetë frikësuese, ne dimë si! Për ta bërë më të lehtë për ju, ne e kemi thyer atë në disa hapa të lehtë për t'u ndjekur.

Hapi 1
Le të fillojmë! Përdorni një furçë të sheshtë për të aplikuar hijen me saktësi dhe për të marrë pigment për intensitet - këtu kemi përdorur Brushen e Dyfishtë të Përfunduar Eyeshadow Precision. Aplikoni OnColour Mono hije për sy në Silver Gray mbi qendrën e qepallës tuaj dhe mbani atë pak nga pak.

Hapi 2
Pastaj, thjesht rrokullisni furçën dhe përdorni aplikuesin e sfungjerit për të aplikuar OnColour Mono në hije Vendosni ngjyrë bezhë. E përdor për ta vendosur hijen më të lehtë në qoshen e syve tuaj. Kjo ndihmon për të mbajtur sytë tuaj të duken zgjuar edhe kur përdorni nuanca të errët të hijeve për pjesën tjetër të sy.

Hapi 3
Tani është koha për një dramë! Kjo mund të duket e ndërlikuar, por sigurohuni, është e lehtë. Aplikoni OnColour Mono Eyeshadow Velvet Black në qoshen e jashtme të syrit tuaj në një formë V-si një shigjetë që tregon jashtë. Vazhdoni të krijoni - ngadalë ndërtimin e pigmentit. Tani me një pastrim të pastër brushash Precision, fshij me lehtësi kockën tuaj të ballit duke përdorur levizjet gjysmë të rrethit për të përzier çdo skaj të ashpër.

Hapi 4
Merrni të njëjtën hije  argjendi dhe pastroni atë përgjatë linjës tuaj të fundit.

Hapi 5
Për të gjitha së bashku merrni OnColour Perfect Duo laps për sy në të zezë dhe të bardhë dhe të përdorni ngjyrë të zezë për të aplikuar në linjë tuaj të sipërme shajzë. Lidhni këtë vështrim me një bojë për vetulla që rrit vëllimin - OnColour Big Lash Bojë për vetulla e cila i jep çërpikëve tuaj vëllimit intensiv!

Hapi 6
Për prekjet përfundimtare, përdorni një korrektor nën sytë për të ndriçuar dhe fshehur çdo ngjyrim të errët.

Kjo është ajo miqtë e mi - e thjeshtë, elegancë dhe intensive! Nuk mund të presim që të vëmë sytë tuaj në pah- na bëni tag në rrjetet tuaja sociale me #getOnColour kështu që ne mund të shohim sytë tuaj smokey!
Fjalët nga: