Si të aplikojmë fondacionin në mënyrë korrekte?

Po kërkoni një pudër që është po aq dinamik sa ju, të mbani ritmin me çfarëdo që ju sjell jeta? Ne kemi zgjidhjen! Njihuni me The One Everlasting Sync, pudrën e parë të zgjuar Oriflame me Skin Response Teknologjin, e dizajnuar për të sinkronizuar lëkurën tuaj me mjedisin përreth jush për një pamje të freskët të përhershme. Provoni Pudrën sot për rezultatet më të mira.

Kontrolloni lëkurën tuaj

Pudra The One Everlasting Sync vjen në 15 nuanca që plotësojnë tone të ngrohta, të ftohta dhe neutrale. Njohja me tonin natyral të lëkurës tuaj do t'ju ndihmojë të zgjidhni nuancën që është e përsosur për fytyrën tuaj. Kontrolloni në kyçet tuaja në dritë natyrale. Nëse ato janë jeshile / ulliri, ju jeni me ton të ngrohtë. Nëse ato janë blu / vjollcë, ju jeni të tonifikuar. Nëse vendet tuaja janë blu / jeshile, ju keni një ton neutrale. Tani, përdorni udhëzuesin tonë të dobishëm për gjetjen e hijes që është e përshtatshme për ju

 

Mos Aplikoni sasi të madhe të produktit

Kur bëhet fjalë për një përfundim të përsosur, me pamje natyrale, ndiqni gjithmonë këtë këshillë kryesore: Më pak është më shumë! 1-2 pompa janë të mjaftueshme për të arritur mbulim të plotë. Aplikoni produktin drejtpërdrejt në fytyrën tuaj duke përdorur një aplikues të Fondacionit Hybrid, një furçë pudre ose majë të gishtave të pastër. Filloni aplikimin rreth ballit, hundës dhe faqeve dhe punoni jashtë mbi pjesën tjetër të fytyrës. Qetë dhe përzierje për një të bukur, madje edhe të përfundojë.

 

 

Përdorni mjete të grimit të pastërta

Nga furçat deri te përzierja, mjetet e grimit janë thelbësore për aplikim të përsosur. Por a e dini se furçat tuaja dhe mjetet e tjera mund të përmbajnë mikrobe dhe baktere. Nëse nuk pastrohen siç duhet, këto mund të transferohen në lëkurën tuaj dhe make-up ... yuck! Për të pastruar furçat, drejtojini shpojave nën ujë të ngrohtë me pak sapun. Masazhoni butësisht këshillat deri sa të pastra, dhe më pas thajeni me një peshqir të butë. Përdorni pastruesin e furçave të Oriflame Grimit për rezultatet më të mira. Për të pastruar, mbushni një tas me ujë të ngrohtë me sapun dhe lejeni për 30 minuta.

 

 

Mos ndaloni tek nofulla

Një linjë e dukshme themelore në linjën tuaj të nofullës krijon përshtypjen se koka juaj është e ndarë nga tjetra juaj.

Në qoftë se nuk keni veshur një triko, gjithmonë duhet të përzieni bazat tuaja gjatë vijës së nofullës. Gishtat tuaj janë një mjet i shkëlqyeshëm për përzierjen e pudrave të lëngshme.

Përzieni derisa produkti të përthithet dhe të keni arritur një pamje uniforme.


kontrolloni lëkurën tuaj
kontrolloni lëkurën tuaj