Si të zgjedhim një Parfum për Mashkullin tuaj?

Ju dëshironi ta befasoni njeriun tuaj me një parfum të ri, por e keni të vështirë të zgjidhni një aromë. Si do ta dini nëse i përshtatet atij? Mos u shqetëso! Ne kemi krijuar udhëzuesin e përsosur për t'ju ndihmuar të zgjidhni një aromë të bazuar në personalitetin e tij. Vazhdoni të lexoni për të mësuar më shumë!

KLASIK 
Ai është një njeri tradicional dhe i sigurt që i do klasikët. Parfumi e ndihmon atë të ndihet i fuqizuar dhe i freskët, si në punë ashtu edhe në kohën e lirë. Prandaj shkoni për një aromë aromatike dhe freskuese me një ndjenjë vërtet mashkullore.
Familjet e tij me aromë: Aromatike dhe Citrus
Aroma për meshkuj: Eclat Homme, Excite, Venture Beyond

BOLD
Ai është një trendetrues në modë që pëlqen të dalë në një turmë. Nuk është çudi që ai dëshiron një parfum unik, të gjallë që të lë një përshtypje të qëndrueshme. Zgjidhni një parfum të butë me shënime prej druri dhe fruta ose bar për një aromë të paharrueshme.
Familjet e tij me aromë: Woody and Aromatic
Fragrances for him: Possess Man, Ascendant, Flamboyant

SENSUAL
Ai është një njeri karizmatik, krijues me shije të sofistikuar. Veshja e parfumit është një mënyrë që ai të kënaq shqisat dhe të ndjehet më tërheqës. Parfumet e tij ideale janë ekzotike, aromatike dhe misterioze.
Familjet e tij me aromë: Oriental dhe Woddy
Aromat për meshkuj: Signature, Glacier Rock, Paradise Man, Full Moon

I THJESHTË 
 Ai është një burrë i qetë dhe i qetë me një oreks për aventurë. Pra, ai vesh parfum për tu ndier mirë dhe për të marrë një dozë energjie stimuluese çdo ditë. Kërkoni parfume të lehta me një prekje natyrale dhe aromë të pastër.
Familjet e tij me aromë: Citrus and Woody
Aromat për meshkuj: Men’s Collection Citrus Tonic, Men’s Collection Dark WoodFjalët nga: Fotografitë nga: Getty Images