3 mënyra për të mbështetur miqtë tuaj nga një distancë (sociale)

Distanca ka ndryshuar kuptimin e saj kohët e fundit: pavarësisht se jemi më të lidhur se kurrë, ne nuk mund të marrim gjithmonë kontaktin ballë për ballë që duam dhe e dimë që miqësitë janë thelbësore për mirëqenien tonë. Këtu janë 3 këshilla të thjeshta se si të mbështesni miqtë tuaj në kohë të vështira.

Gruaja nga Stokholmi e kupton vlerën e mbështetjes së miqve të saj (https://uk.oriflame.com/makeup/the-one-lookbook/the-one-supportive-lookbook-2020). Ajo është fort besnike dhe e di se ka fuqi në ngritjen e njëri-tjetrit lart. Por ndërsa klima e kohëve të fundit ka ndikuar në kontakt fizik, ka mënyra se si ju mund t’i mbani miqësitë tuaja të forta edhe pa ato përqafime të çmuara. Një mesazh i thjeshtë i check-in, ëndërrimi së bashku për planet e ardhshme, ose inkurajimi i njëri-tjetrit për të provuar gjëra të reja janë vetëm disa nga këshillat tona.

1. Kontrolloni me miqtë tuaj
Një shoqërim ballë për ballë ose një përqafim mund të mos jetë gjithmonë i mundur, por një mesazh, një telefonatë apo edhe një shënim i shkruar me dorë mund të japë një nxitje të vërtetë. Ndani një kujtim, pyesni mendimin e tyre për një pamje të re të përbërjes që po provoni, ose thjesht shikoni se si po shkojnë. Pak shkon shumë përpara kur bëhet fjalë për miqtë tuaj, ju keni aq shumë histori të ndarë tashmë.

2. Bëni plane për të ardhmen
Të kesh diçka për të pritur së bashku do të forcojë lidhjen tuaj. Mund të jetë pak kohë përpara se mbledhjet e mëdha ose udhëtimet të jenë mundësi, por gjithmonë mund të ëndërroni. Cilin destinacion ekzotik keni dashur gjithmonë të vizitoni së bashku? Pse të mos dërgoni disa fotografi ose receta të lidhura me destinacionin në mënyrë që të filloni të shijoni udhëtimin së bashku, shumë para se të shkelni në aeroplan.

3. Provoni së bashku një pamje të re make-up

Nëse ndiheni pak të lodhur nga status quo, pse të mos provoni diçka të re me mikun tuaj? Ndoshta ishte shoqja juaj ajo që ju ndihmoi të gjeni maskara tuaj në radhë të parë, kështu që kërkoni këshillën e saj për të gjetur një hije të re të rimelit, ose më mirë akoma, provoni një vështrim të tërë së bashku. Udhëzuesi ynë hap pas hapi për pamjen Wascher Lash Mascara (LINK P TOR LIBRI) mund të jetë një fillim i shkëlqyeshëm.

Pra, mos lejoni që distanca të vijë midis jush dhe miqve tuaj, provoni ndonjë nga këto sugjerime në mënyrë që edhe ju të jeni mbështetës dhe të ngrini njëri-tjetrin lart.


Pra, mos lejoni që distanca të vijë midis jush dhe miqve tuaj, provoni ndonjë nga këto sugjerime në mënyrë që edhe ju të jeni mbështetës dhe të ngrini njëri-tjetrin lart.