Si Të Fitoni në Lojen e Tërheqjes

Nëse jeni lloji i femrës që dëshiron të dallohet, të duket e parrezistueshme dhe gjithmonë të ndihet në kontroll, atëherë me siguri e dini rëndësinë e tërheqjes së vëmendjes së të tjerëve. Këtu mund të gjeni udhëzuesin tonë të shpejtë të fitimit të lojes së tërheqjes. Çfarë bëni më pas me vëmendjen, varet nga ju!

Zgjedhni Targetin Tuaj
Gjëja e pare – kë dëshironi të tërhiqni? A është mashkulli I ëndrrave tuaja që është gjithmonë I rrethuar nga njerëz të tjerë kudo që shkon? Apo ndoshta thjeshtë dëshironi të tërhiqni vëmendjen e turmës së ashpër biznesore? Kushdo që është, duhet të jeni të fokusuar aty. 

 

 

Zgjedhni Momentin Tuaj

Mund të keni vetëm një mundësi, dhe të gjithë e dime që përshtypja e pare ka rëndësi, kështu që koha mund të jetë çdo gjë. Mendoni kur është momenti më I mirë, apo vendi, për të marrë vëmendjen e tyre. Ka vetëm një rregull të artë: sa më herët, aq më mirë.

Përdorni Një Armë Sekrete
Është e padiskutueshme që duhet të visheni bukur. Një veshje e veçantë, grim i theksuar dhe një prekje vetëbesimi mund të ju çojë para. Por ndonjëherë, duhet dika ekstra e veçantë për të qëndruar një hap para të tjerëve – sikur një aromë e fuqishme. Posaqërisht nëse ajo aromë është vërtetuar se tërheqë vëmendjen e meshkujve, siq është Magnetista Uji i Parfumuar. 

Shijoni Rezultatet
Me tërë këtë punë të bërë dhe vëmendjen që keni tërhequr, e gjitha që mbetet është të kënaqeni me vëmendjen dhe ta përdorni menqur! Kjo është bukuria e vërtetë e fuqizimit – mund të zgjedhni të bëni çfarë të doni, me kë të doni. Thjeshtë duhet që së pari të fitoni lojen e vëmendjes. 

Fjalët nga: