Krijoni Dukjen: Scentsational

Oriflame prezanton me krenari një gamë të re dhe të guximshme të produkteve për t'ju ndihmuar të krijoni një pamje mahnitëse të modës që është e garantuar për të tërhequr vëmendjen dhe për të lënë shenjën e saj.

Frymëzuar nga tendenca e Dritës Magjike që eksploron botën vizuale më të errët dhe bukur intriguese brenda natyrës, Pamja Scentsational u zhvillua në ndërtimin e shtresave magjepsëse të kuriozitetit - për të tërhequr me vëmendje njerëzit me vëmendje.

Magjia e Aromave
Ka dy aromat në koleksionin Scentsational: një Ujë Tualeti dhe një Sprej trupi. Më vete ato janë aromë moderne dhe ekzuzive. Por ato gjithashtu janë krijuar posaçërisht për tu bashkuar për të krijuar një aromë krejtësisht unike dhe eksperimentale.

Krijimi i aromës suaj unike të notave.

Ja se si funksionon: Së pari aplikoni Scentsational Ujë Tualeti në pikat tuaja të pulsit. Pastaj spërkatni sprejin e trupit Scentsational në majë, për të krijuar një aromë krejtësisht origjinale të notave.

SHTRESAT E BUKURISË
Ka nuanca të reja të ndritshme të pigmentuara të hijeve të syve dhe secila sjell një shtresë tjetër të intrigave dramatike për pamjen tuaj. Nuancat e reja të hijeve të syrit The ONE Make-up Pro - si Golden Khaki, Breezy Blue ose Pewter Grey - gjithashtu mund të përzihen së bashku dhe të aplikohen të lagura ose të thata.

Aksesorë që kombinohen- VINË NË PAH

Aksesorët Scentsational u krijuan në bashkëpunim me fituesin e vitit 2019 ORIFLAME TREND AWARD, Adam Swärd. Frymëzuar nga format organike të lëngshme në natyrë, Adami ndihmoi në zhvillimin e një game të guximshme dhe eksperimentale që përmban një qantë, shall, vathë dhe syze dielli. Adam Swärd, Fituesi i Çmimit Oriflame Trend 2018

Krijo shtresat e tua të intriges

Bëhu i guximshëm. Eksperimentojnë. Dhe lejoni që koleksioni Scentsational të lërë shenjën tuaj me një pamje të mrekullueshme të modës të ndërtuar mbi pamjet dhe ndjenjat fantastike nga natyra!