Relaksohuni me bukurinë e brendshme

Luksi nuk përcaktohet më nga çmimi i lartë dhe ekskluziviteti. Këto ditë, përvojat me cilësi të lartë dhe vetë-kujdesi shkojnë shumë në drejtim të na bëjnë të ndihemi mirë me veten tonë. Përvojat e thjeshta që sjellin vëmendje në jetën tonë na japin më shumë se kurrë më parë.

 Pse të mos kënaqemi me kujdesin ndaj vetes?
Kur ndiheni bukur nga brenda dukeni bukur nga jashtë, apo jo? Kush nuk e ka vërejtur shkëlqimin e lëkurës pas një gjumi të mirë ose një seance gjallëruese të yogës? Ose madje vetëm një frymë frymëzimi dhe energjie pas 10 frymëmarrjesh të thella mediative. Ne e dimë se punon vetë-kujdesi. Kështu që. Po sikur ta bëni gjithë kohën? Po sikur të kalonim çdo ditë, qoftë duke punuar në shtëpi apo duke ecur në pyll, duke bërë gjithçka me qëllim dhe qetësi të përqendruar? Duke e lejuar veten të jemi të pranishëm dhe të kënaqemi me detajet e çdo dite? Tani që jam në shtëpi më shpesh sesa jo, kam filluar të vërej se ndryshimi midis ritualit dhe rutinës nuk është asgjë tjetër përveç qëllimit tim. Dhe kujdesi për veten dhe përfitimet që ajo na jep mund të enden në pothuajse çdo moment.

Përvoja e Bukurisë së Perlave çdo ditë
Mënyra ime e preferuar për të plotësuar veten tani është grimi i mbushur me vetë-kujdes. Grimi që më bën të dukem mahnitës, është i mirë për mua dhe më jep diçka shumë më tepër sesa vetëm bukurinë. Një moment për tu shijuar. Një përvojë e këndshme. Meqenëse nuk vishem shumë shpesh këto ditë, të ndjehem vërtet e shëndetshme dhe të dukem bukur çdo ditë është mënyra ime për të shtuar luksin në jetën time. Sapo kam zbuluar Perlat hidratuese të reja të ngjyrosura të GIORDANI GOLD, një primer moderne për fytyrën me xhel hibrid të mbushur me perla të vogla rozë brenda saj.

Dhe jo vetëm ndonjë margaritar. Kur zbutni xhelin në lëkurën tuaj, perlat e imëta hapen dhe ngjyra brenda tyre transformon ngjyrën dhe tonin e lëkurës suaj, duke i dhënë asaj një shkëlqim margaritar të shëndetshëm, të barabartë, të lagur dhe që ju bën të dukeni sikur sapo u zgjuat nga një dremitje e gjate Akoma më mirë, abetarja delikate e xhelit aqua është e mbushur me Acid Hyaluronic që zbutet dhe shëndoshet ndërsa krijon një bazë të lëmuar, të zhdërvjellët, në mënyrë që baza ose përbërja juaj të vazhdojë në mënyrë më të barabartë. Duhen vetëm disa minuta për të aplikuar, dhe unë shijoj secilin. Xhel abetare me aromë të butë, duke shtypur perlat butësisht nën majë të gishtërinjve të mi, duke krijuar një fund delikat dhe të freskët të përgatitur për fytyrën time para se të filloj të aplikoj ndonjë make-up. Kjo është mënyra për të filluar një ditë të bukur.