Si të krijoni Spa të përsosur në shtëpi për flokët tuaj

Një SPA flokësh në shtëpi është zgjidhja ideale për flokët e lodhur dhe të përpunuar shumë. Me një rutinë të thjeshtë dhe disa produkte të zgjuar, ju mund të shndërroni flokët e thatë, të stresuar në flokët bukur, të butë dhe me shkëlqim, në asnjë kohë.

1. SHAMPON & KONDICIONER
Filloni duke larë flokët me një SHAMPOO dhe KONDICIONER rinovues. Ky është një hap i parë i rëndësishëm për të ndihmuar në riparimin dhe plotësimin e flokëve të stresuar

2. ZBUSNI ME MASKË
Aplikoni një MASKE të pasur, NURISHT nga rrënjët e flokëve tuaj deri te këshillat. Krehni atë në mënyrë të barabartë me një kombinim të gjerë. Nëse ndjeni që flokët tuaj kanë nevojë për një kujdes shtesë, thjesht shtrembërojini flokët lart në një tufë dhe lëreni maskën të ulet për 5 minuta shtesë, ndërsa funksionon magjia e saj. Pastaj pije tërësisht.

3. SHTHURNI

Pas shpëlarjes, krehni nëpër flokët tuaj me një Furçë të gjerë jastëk. Flokët janë më delikate kur janë të lagura, ndaj është e rëndësishme të përdorni një furçë të gjerë. Më pas aplikoni 2-3 pika SERUM ndërsa flokët tuaj janë ende të lagur, për të ndihmuar të lyeni dhe zbutni.

4. TEKNIKA PËR THARJE

Tani jeni gati të thani flokët. Përdorni një furçë të sipërme për të tharë flokët më shpejt: Shtëpitë lejojnë që ajri i ngrohtë të qarkullojë më mirë, gjë që zvogëlon kohën që flokët tuaj janë të ekspozuar ndaj nxehtësisë.

5. MBRONI ME SERUM
Nëse flokët tuaj janë mjaft të thatë dhe të brishtë, ju mund të aplikoni një pikë shtesë SERUM në skajet, për ushqim të shtuar dhe një shkëlqim të shkëlqyeshëm.

Plotësoni banjën tuaj të flokëve me një gabim të lehtë të CC, 'kujdes i plotë', SPRAY. Ky produkt ultra i zgjuar është një bukuri që duhet të ketë. Ajo shton shkëlqim, trajton çdo cicërimë fluturuese, ndihmon në parandalimin e dëmtimit të nxehtësisë dhe skajeve të ndara - dhe më shumë.

Shijoni flokët tuaj të bukur, të rigjallëruar
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame