Fuqia e natyrës: Le të luftojmë problemet e lëkurës!

Nuk I doni asnjëherë dhe gjithmonë shfaqen kur më së paku I prisni – puçrrat! Shihni Vajin e Ri Pastrues nga Love Nature dhe luftoni ato në mënyrë natyrale.

Problemi juaj: Puçrrat
 A keni lëkurë të yndyrshme dhe me shkëlqim të tepërt? A keni pore të zgjeruara? Nëse përgjigjia juaj është po për këto pyetje, ju sigurisht keni lëkurë të yndyrshme. Lëkura e yndyrshme është posaqërisht e prirur ndaj akneve dhe puçrrave, për shkak të prodhimit të tepërt të sebumit që mbyllë poret. Puçrrat gjithashtu mund të shfaqen si pasojë e problemeve hormonale, stresit, dietës jo të mirë apo mungesës së higjienës. Derisa përkujdesja për këta faktorë duhet të jetë në krye të listës tuaj për kujdes ndaj vetes, ne ju japim zgjidhje natyrale për të zgjidhur problemin e puçrrave shpejtë. 

Zgjidhja: Vaji pastrues
Love Nature Vaji Pastrues për Fytyrë lufton puçrrat duke ju falënderuar vajit të fuqishëm organik të drurit të çajit dhe lajmit. Ndihmon në targetimin e shenjave, pastron dhe qetëson lëkurën dhe vepron për të tonifikuar dhe fortësuar poret. 

Dru Çaji qetësues
I njohur për vetitë thellësisht pastruese, vaji organik i drurit të çajit lufton shenjat dhe ndihmon që të mbajë lëkurën tuaj të hidratuar  

Lajm freskues
Kur mendoni për lajmin, ju kujton freskinë! I rikthen energjinë lëkurës tuaj dhe në të njejtën kohë tonifikon dhe e bën mat.  A e dini se?
Ne kemi marrë lajmin e marrë me dorë nga shteti i ngopur me diell i Kolimës, me lokacion në bregun Paqësor të Meksikës, kështu që kanë kualitetin më të lartë! 

Si të përdoret?
Vendosni direct në shenja menjëherë kur shfaqen duke shmangur zonën rreth syve.

Shtoni këtë vaj në rutinën tuaj të bukurisë dhe shijoni lëkurën e bukur, pa befasi, çdo ditë! 

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame