Cila është pamja juaj më e mirë e vetullave?

Ashtu si prerjet e flokëve, vetullat mund të jenë patjetër një deklaratë personale. Nëse ju pëlqen e juaja e guximshme, e konturuar ose e definuar super, ne kemi marrë udhëzuesin e përsosur se si të krijoni lloje të ndryshme të vetullave dhe si t'i formësoni ato në mënyrë të përsosur.

BOLD AND TAMED
Kush nuk i do shfletuesit tërheqës të syve? Duke përdorur një bojë për vetulla, (ose siç dëshirojmë ta quajmë; browcara) mund të krijoni vetulla të bukura dhe voluminoze në asnjë kohë. NJE LAPS I VETULLAVE  është një xhel furçë e papërshkueshme nga uji dhe me performancë të lartë që bllokohet në fillesa kokëfortë dhe shton plotësinë në faqet tuaja me atë “oomf” të vogël shtesë në formën dhe harqet tuaja.

SI TË PËRDORET
1. Krehni vetullat me majën e furçës duke përdorur lëvizje të shkurtra.
2. Furça në xhel kudo që të doni të shtoni vëllim.
3. Krehni butësisht për të formuar dhe vendosur shfletues.

 

 

 KONTUR DHE THEKSIM
Dëshironi të ndiheni më elegant dhe me shkëlqim? Pastaj një laps vetullash me dy dyshe është vetëm ajo që ju nevojitet. Ana e lapsit shton përkufizimin, ngjyrën dhe formën ku flokët janë të pakta, ndërsa pala e theksuar punon për të siguruar një iluzion të menjëhershëm të ngritjes së ballit. PENCILI NJ O DUO BROW bën vetëm mashtrim dhe i jep shfletuesit tuaj një përfundim natyral.

SI TË PËRDORET
1. Filloni në vetullën e brendshme dhe përdorni lapsin me ngjyrë për të mbushur zona të pakta me goditje të shkurtër, të butë për të përcaktuar dhe madje edhe konturet e ballit tuaj.
2. Aplikoni anën e nxjerrjes së dritës nën harkun e vetullës tuaj ose pikërisht nën kockën tuaj të ballit për të forcuar më tej sytë dhe formën e vetullave.

GATI
Në ditët kur niveli i stresit rritet në minutë, shfletimet tuaja nuk duhet të jenë një nga gjërat që i shtohen grumbullit. Një çantë gjithëpërfshirëse e vetullave ju jep një përsosje të përsosur on-the-go me një prekje profesionale. Provoni një pajisje të vetme për të vendosur shfletimet tuaja kur të doni me dy hije natyrale, furça, vendosjen e dyllit dhe një ndërtese në pasqyrë. Shikime të bukura të bëra të lehta!

SI TË PËRDORET
1. Choose one brow shade or blend both for the perfect shade. 
2. Work the colour through your brows in short strokes with the black angled brush. 
3. Shape and set your brows by applying the wax in short, upwards motions with the white wax brush.

DEFINONI

.Ashtu si një sy i mprehtë mace, një ballë super i përcaktuar kërkon teknikë të shkëlqyeshme dhe një shënues edhe më të madh. Përdorimi i një aplikuesi të shkëlqyeshëm lehtëson tërheqjen e qimeve natyrale në kërkim dhe krijimin e linjave të sakta me një formë të përcaktuar të ballit. Provoni një tregues të EYEBROW për një mbulim të ndërtueshëm, të lehtë dhe një përfundim natyral me një formulë mashtrimi dhe rezistente ndaj transferimit.

 

SI TË PËRDORET
1. Filloni duke aplikuar goditje pendë në mes të ballit tuaj.
2. Ndërtoni mbulesë dhe formë ndërsa lëvizni drejt shpinës së harkut tuaj. Mbushni harkun sa të doni.
3. Plotësoni lehtësisht vendet më të holla në pjesën e përparme të ballit tuaj me goditje të lehta për një përfundim natyral.

Nëse doni të mësoni më shumë se cila formë e vetullave i përshtatet fytyrës tuaj, KLIKONI KETU!


1. Filloni duke aplikuar goditje pendë në mes të ballit tuaj. 2. Ndërtoni mbulesë dhe formë ndërsa lëvizni drejt shpinës së harkut tuaj. Mbushni harkun sa të doni. 3. Plotësoni lehtësisht vendet më të holla në pjesën e përparme të ballit tuaj me goditje të lehta për një përfundim natyral. Nëse doni të mësoni më shumë se cila formë e vetullave i përshtatet fytyrës tuaj, KLIKONI KETU!
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame