5 Gabimet më të Zakonshme Gjatë Rruarjes Tuaj

Është një vit i ri dhe rezolutat janë në lëvizje të plotë; Koha për të investuar në veten tuaj! Por ku të filloni? Përgatitja e duhur mund të bëjë mrekulli, por jo nëse nuk i keni më së pari bazat. Pra, ne ju kemi mbuluar; këtu janë 5 gabime të përbashkëta grooming dhe si t'i trajtojmë ato.

1. NUK PËRDORUR HUMBURIZUES
Çdo gjë nga kushtet e vështira të motit ndaj rruajtjes merr barrën e lëkurës suaj, prandaj është më e rëndësishme të mbroheni dhe ta ushqeni atë. Lagështia e duhur parandalon dhe trajton lëkurën e thatë si dhe mban ekuilibruar me vaj / kombinim të lëkurës. Për efekt shumëfunksional, zgjidhni një produkt që punon si si një PASRROJE DHE HIDRATIM. Përdoreni menjëherë pas një dush dhe / ose rruajtje ndërsa lëkura juaj është ende e butë dhe e lagur për ngjyrën më të mirë

 

2. RRUARJE E THATË
Një përpjekje e thatë e rruajtjes rrallë përfundon e suksesshme. Duke mos përdorur SHAVING GEL kur ju dhëndërit flokët tuaj fytyrës do të hapë rrugën për acarim, skuqje, gunga rroje dhe qime të hyrë në sy, për të mos përmendur faktor serioz ouch nëse dorën tuaj do të kaloj rastësisht. Shmangni lëkurën e dhimbshme dhe inflamacionet duke përdorur një xhel hidratues rroje dhe duke ndryshuar rregullisht rroje tuaj. Për rezultate të shkëlqyera, rruajeni menjëherë pas dushit tuaj pasi ndihmon në hapjen e poreve dhe e bën lëkurën të butë.

3.RRUARJE E DOBËT
Të çuditshëm dhe të pastër apo të pastër? Stubbles pabarabartë dhe mjekrat e çrregullt nuk janë një vështrim i madh për këdo. Sigurohuni që të TRIM skajet e mjekrës tuaj ose mustaqe në formë në baza ditore; shkoni lehtësisht mbi skajet e flokëve të fytyrës tuaj me një makinë prerëse dhe një krehër udhëzues. Pritini gjithçka përsëri në një gjatësi uniforme dhe sigurohuni që skica është e bukur dhe e freskët. Ndërkohë që jeni në të, shkurtoni veshët dhe hundën tuaj për të mbajtur gjithçka të pastër dhe të pastër.4. PËRDORIMI I PRODUKTEVE TË RËNDËSISHME

Gjetja e produkteve që i përmbahen preferencave tuaja dhe bën mashtrimin për lëkurën tuaj mund të ndjehen si duke kërkuar një gjilpërë në një kashtë. Në vend të kësaj, mund të përfundoni duke grabitur gjënë e parë më të mirë në raft. Përdorimi i produkteve të gabuara do të sjellë vetëm pamjen tuaj, kështu që investoni kohë në të vërtetë duke njohur nevojat e ndryshme të flokëve, lëkurës dhe thonjve tuaj për të gjetur se çfarë funksionon më mirë për ju.

5. NGRITJA NGA KOPSHTI
Përgatitja e duhur ju merr një rrugë të gjatë, por kjo mund të jetë një shpat rrëshqitës që e di kur ka kaluar paksa shumë larg. Përdorimi i shumë dylli do t'ju japë një sy të yndyrshëm, përdorimi i tepruar i Këlnës do të jetë i papërmbajtur dhe do të zhduket vetullat tuaja vetëm sa do të pakësojë tiparet tuaja. Mundohuni të mendoni gjithçka në moderim; ekuilibri është çelësi, si dhe marrja e kohës për të kuptuar se çfarë funksionon më mirë për ju.
1. NUK PËRDORUR HUMBURIZUES Çdo gjë nga kushtet e vështira të motit ndaj rruajtjes merr barrën e lëkurës suaj, prandaj është më e rëndësishme të mbroheni dhe ta ushqeni atë. Lagështia e duhur parandalon dhe trajton lëkurën e thatë si dhe mban ekuilibruar me vaj / kombinim të lëkurës. Për efekt shumëfunksional, zgjidhni një produkt që punon si si një NDRYSHIM DHE HIDERË. Përdoreni menjëherë pas një dush dhe / ose rruajtje ndërsa lëkura juaj është ende e butë dhe e lagur për ngjyrën më të mirë

2. tharjen e thatë Një përpjekje e thatë e rruajtjes rrallë përfundon e suksesshme. Duke mos përdorur SHAVING GEL kur ju dhëndërit flokët tuaj fytyrës do të hapë rrugën për acarim, skuqje, gunga rroje dhe qime të hyrë në sy, për të mos përmendur faktor serioz ouch nëse dorën tuaj do të kaloj rastësisht. Shmangni lëkurën e dhimbshme dhe inflamacionet duke përdorur një xhel hidratues rroje dhe duke ndryshuar rregullisht rroje tuaj. Për rezultate të shkëlqyera, rruajeni menjëherë pas dushit tuaj pasi ndihmon në hapjen e poreve dhe e bën lëkurën të butë. 3. KORRUPSIONET E NGARKUARA Të çuditshëm dhe të pastër apo të pastër? Stubbles pabarabartë dhe mjekrat e çrregullt nuk janë një vështrim i madh për këdo. Sigurohuni që të TRIM skajet e mjekrës tuaj ose mustaqe në formë në baza ditore; shkoni lehtësisht mbi skajet e flokëve të fytyrës tuaj me një makinë prerëse dhe një krehër udhëzues. Pritini gjithçka përsëri në një gjatësi uniforme dhe sigurohuni që skica është e bukur dhe e freskët. Ndërkohë që jeni në të, shkurtoni veshët dhe hundën tuaj për të mbajtur gjithçka të pastër dhe të pastër.
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame