Risi në këtë muaj: 3 Sprej të meshkujve për trup, që kanë aromë të mrekullueshme

Men`s favourite grooming brand North for Men has launched three unique scents. Dear gentlemen, here you have three new fragranced body sprays for three different moments of your day: feeling fresh in the morning, energised at the gym, and feeling confident for an evening out. Scroll through to learn more!

Fresh

 "FRESH" është një Fougere Aromatike. Shprehja "fougere" do të thotë "si fern-si" në frëngjisht dhe përshkruan familjen e aromës. Parfumet Fougère bëhen me një përzierje aromash dhe përshkruhen si dru, të mprehta dhe pak të ëmbla.

Përbërësi hero i "Fresh" është Xhenxhefili i cili jep freski të fuqishme, pikante, me një shkëlqim të zjarrtë dhe fytyrat me spec, si dhe tonet e ngrohta tokësore. Mmm, erë si një pyll!

 

Power
"POWER" është një Fougere Orientale. Aromat që i përkasin kësaj familjeje lartësojnë dhe energjizojnë përdoruesit e saj.

"Fuqia" është një kujtesë e një fushe të freskët dhe të gjelbër në Britani, përbërësi hero Clover Joker jep një aromë gjallëruese të burrave freskuese.

Intense

Këtu është një zotëri i vërtetë! "INTENSE" i përket familjes së nuhatjes aromatike. Shënimet prej druri formojnë thelbin e këtyre kompozimeve.

Falë Yew Wood, "Intense" ofron energji elektrike elegante, me një lëpushë agrumesh dhe aspekte të ndritshme, si dhe ndërlikime të errëta, të ngrohta dhe të drunjta

Fjalët nga: