Zgjedhjet Editoriale 4 ParfumE për meshkuj të frymëzuara nga elementët e natyrës

Zjarri, uji, toka apo ajri? Cili nga katër elementët e natyrës përputhet më mirë me karakterin e njeriut tuaj? Kontrolloni me përshkrimin më poshtë dhe gjeni një aromë që do ta pëlqejë!

ZJARRI

Një njeri, karakteri i të cilit mund të përshkruhet me zjarr është gati për aventurë. Ai është gjithmonë në kërkim të një kompanie të shkëlqyeshme dhe është i apasionuar pas jetës. Ai i lë të gjitha shqetësimet dhe merr sfida që e ngarkojnë atë. Zgjedhja më e mirë për këtë element do të jetë një aromë energjike që ndez shpirtin aventuresk të njeriut tuaj!

Zgjedhja jonë:Glacier Fire EDT 

glacier

UJË

Uji përshkruan një njeri të ndjeshëm dhe të dhembshur që kujdeset për njerëzit e tjerë. Ai e sheh jetën si një udhëtim që mund të marrë një kthesë të papritur të cilën ai nuk ka frikë ta ndjekë. I përqëndruar dhe paqësor në sipërfaqe ai është i fortë brenda dhe gjithmonë i gatshëm për të mbajtur anën tuaj. Aroma më e mirë për këtë personalitet është ajo që lejon njeriun tuaj të shijojë të gjitha aspektet e jetës!

Zgjedhja jonë: Eclat Homme Sport EDT 

TOKA

.Nëse personaliteti i njeriut tuaj është Tokë, ai ndoshta ka një mënyrë shumë praktike të të menduarit. I orientuar nga qëllimi ai e di se ku po shkon dhe mbështetet në përvojën e tij për të arritur më shumë në jetë. Vërtetë për veten e tij ndonjëherë është e vështirë për të që t'i ndryshojë vendimet e tij shpejt dhe t'i përshtatet kushteve të ndryshimit. Aroma më e mirë do të ishte ajo që thekson forcën e tij të brendshme

 Zgjedhja jonë Men’s Collection Intense Oud EDT

AJRI

I mençur, simpatik, duke ndjekur pamëshirshëm ëndrrat e tij. Elementi ajror karakterizon një njeri që nuk mund të ulet. Gjithmonë në lëvizje ai kurrë nuk pushon së kërkuari mundësi të reja për t’u rritur. Për personalitetet e ajrit zgjidhja më e mirë do të ishte një aromë që do të frymëzojë për të eksploruar mundësitë e botës!

Zgjedhja jonë: Born To Fly EDT

Fjalët nga: Fotografitë nga: Shutterstock/ Oriflame