5 Produkte që duhet ti provoni në vitin 2022

Every year we close a chapter to open a new one: our energy is renewed, and we are open to trying new things… all positive changes are welcome! That’s why we’ve made a selection of products to boost your self-esteem and help you grab 2022 by the horns!

1. OnColour Buzëkuq Kremoz
Nuk ka rëndësi nëse do të dilni jashtë apo thjesht do të keni pak kohë në shtëpi - zgjidhni nuancën tuaj të preferuar dhe filloni ditën tuaj me një buzëqeshje!

 

2. Enigma Ujë Tualeti
Të ndjehesh tërheqëse nuk është diçka që duhet t'ia lëmë dikujt tjetër. Kjo varet vetëm nga ne! Ndjeni veten tuaj më sensuale me një aromë të mrekullueshme për të kënaqur dëshirën tuaj!

 

3. Optimals Hydra Radiance
Një domosdoshmëri e vërtetë që lëkura jonë të jetë e bukur është të sigurohemi që ajo të jetë e hidratuar. Gama e Optimals Hydra Radiance i jep lëkurës tuaj ushqimin e duhur për të rifituar shkëlqimin e saj!

 

4. The ONE Wonder Lash Maskara 
Si një nga produktet tona më të njohura, këtu është një rekomandim nga klientët tanë! Jepuni qerpikëve tuaj gjithçka që u nevojitet për t'u dukur mrekullisht bukur!

 

5. Tender Care
Një tjetër e preferuar prej kohësh është gama jonë e njohur e balsameve mbrojtëse. Që nga viti 1980, Tender Care ka shpëtuar shumë buzë të thata. Në 55-vjetorin tonë, le të festojmë një ikonë të vërtetë!

Fjalët nga: