Pesë mënyra për ta bërë botën një vend më të mirë këtë sezon që jep dhuratat

Ju ndoshta keni një ide të mirë se cilat dhurata do të kënaqen dhe do të verbojnë tuajin më të afërt dhe më të dashur, por çfarë nëse mund të bëni pak më shumë këtë sezon të dhuratave? Pse të mos jepni një dhuratë shtesë këtë vit - një që ju lejon të arrini dhe të sjellni gëzim për ata më pak me fat? Ne kemi kuruar pesë nga mënyrat tona të preferuara për të dhënë dhuratën e bamirësisë këtë sezon të festave!

1. Siguroni vaksina për fëmijë
Jepni një donacion në emër të të dashurit tuaj këtë vit dhe, së bashku, bëni një ndryshim në jetën e fëmijëve në nevojë. Edhe për vetëm një, dhurim të vogël mund të siguroni vaksina kundër poliomielitit deri në 100 fëmijë, duke bërë një ndryshim të vërtetë, domethënës në jetën e tyre.

2. Paguaj për të edukuar një fëmijë

Jepni dhuratën e arsimit këtë sezon të dhuratave dhe mbështetni fëmijët në ëndrrat e tyre për të mësuar. Një dhurim nga ju mund të paguani për të edukuar një fëmijë në nevojë - jepni këtë dhuratë në emër të mikut tuaj ose anëtarit të familjes, që të mund të bëni një ndryshim domethënës!

3. Ofroni mbështetje për gratë dhe fëmijët
Këtë vit ju mund t’i jepni dhuratën e një kujdesi edhe më shumë një të dashur me Tender Care. Së bashku me [Emrin e bamirësisë lokale], Oriflame po punon për të realizuar ëndrrat e fëmijëve. Për secilën Kujdes të Tenderit që blini, Oriflame do të dhurojë [€ X] për [charfarë bën bamirësi / dhurim] - azhurnoni me bamirësinë lokale. Nëse jepni vetëm pak, së bashku ne mund të krijojmë një ndryshim të bukur në botë!

  

4. Paguajeni për një çantë të re për fëmijë
Këtë vit, pse të mos japim një dhuratë që mund të shpëtojë jetë të panumërta në botën në zhvillim? Këtë vit ju mund të paguani për një çantë të re për fëmijë që do të ndihmonte nënat e reja që të kujdesen për të porsalindurit e tyre. Dhurimi juaj do të ndihmojë në mbështetjen e grave dhe fëmijëve gjatë një prej kohërave më të rrezikuara në jetën e tyre dhe të ndani pak dashuri shtesë këtë sezon festash!

5. Pagoni për të mbështetur gratë dhe fëmijët në nevojë

Këtë vit ju mund të mbështetni gra dhe fëmijë që po largohen nga dhuna në familje. Gjatë sezonit të festave, dhurimet tuaja mund të përdoren për të blerë dhurata për ata në nevojë gjatë sezonit të festave. Ju gjithashtu mund të siguroni 'parcela sigurie', të cilat përfshijnë, ndër të tjera, këshilla për të drejtat ligjore dhe mbështetje emocionale për gratë dhe fëmijët në nevojë.

Shfrytëzojeni rastin këtë sezon të dhuratave për të përhapur dashuri dhe gëzim për ata në botë që me të vërtetë kanë nevojë për të, dhe ndajeni këtë me të dashurit tuaj. Shikoni në internet për dhuratat e ndryshme të bamirësisë që janë të mundshme dhe përhapni disa dashuri këtë vit!