5 gjërat kryesore që duhet të dini për plotësuesit e buzëve

Nëse po kërkoni të rritni shpejt volumin e buzëve tuaja me përpjekje minimale, një buzëkuq më i bollshëm për buzët është mënyra më e lehtë për të maksimizuar mpiksjen tuaj për atë pamje gjithnjë elegante me buzë të plota. Lexoni më tej për të mësuar mbi të gjitha gjërat për plotësuesit e buzëve.

Kush nuk dëshiron buzë më të plota dhe më të buta? Buzët epshore janë trendi që në dukje nuk del kurrë nga moda. Por cilat janë ato dhe si funksionojnë? A janë të sigurta për t'u përdorur? Këtu është udhëzuesi ynë për t'i bërë buzët më të plota dhe më të shëndosha në një çast.

Çfarë janë plotësuesit e buzëve?
Mbushësit e buzëve janë në dispozicion në të gjitha formatet si shkëlqim, balsam ose buzëkuq me mbulim të plotë. Ato janë bërë me përbërës që stimulojnë lehtë lëkurën, duke rritur mikroqarkullimin e buzëve, gjë që i ndihmon ato të duken natyrshëm më të plota dhe më të shëndosha.

Si funksionojnë mbushësit e buzëve?
Mbushësit e buzëve bëhen pothuajse njësoj si buzëkuqi i zakonshëm, por përfshijnë përbërës aktivë që shkaktojnë përkohësisht mbushje dhe rrit madhësinë e buzëve tuaja.

Teknologjia jonë e re e lartë Buzëkuqi THE ONE Colour Stylist Super Pout përdor Instant Plumping Technology, një xhel i specializuar që përmban vitaminë B3 dhe kafeinë e cila stimulon mikroqarkullimin e buzëve. Kur aplikoni, ai vepron drejtpërdrejt në strukturën natyrale të buzëve duke rritur sipërfaqen e tyre, për t'i bërë ato të duken më të mëdha dhe më të plota, me më shumë kontur dhe definicion.

Ne gjithashtu e ngritëm atë në një nivel, duke përfshirë një Kompleks Ultra Créme Star të cilat janë perla të ngjashme me yjet që shtojnë një prekje të shkëlqimit të butë duke reflektuar dritën natyrale nga çdo kënd i buzëve tuaja. Kjo krijon një efekt të menjëhershëm të volumit optik ndërsa aplikoni, përshëndetje e mrekullueshme!

 

Çfarë duhet të kërkoni në një buzë të mbushur
Kërkoni jetëgjatësi, diçka që forcojnë buzët tuaja me përbërës të butë si vitamina B3 dhe kafeina. Përpiquni të gjeni një sfungjer që është gjithashtu super hidratues, pasi kjo do t'u japë buzëve tuaja një pamje të lëmuar.

Çfarë mund të prisni nga një buzëkuq që mbush buzët? Plotësues të ndryshëm buzësh tregojnë rezultate të ndryshme, disa funksionojnë për 30 minuta dhe të tjera janë më jetëgjatë. Kur aplikoni, zbutësit e buzëve nuk duhet kurrë të pickojnë ose të kenë dhimbje, por prisni një ndjesi shpimi gjilpërash pasi përbërësit aktivë rrisin mikroqarkullimin dhe fillojnë të punojnë.

Kur testuam Buzëkuqin THE ONE Colour Stylist Super Pout në një panel vullnetarësh, ky ishte disa nga komentet e mahnitshme që morëm (jemi shumë krenarë!):
“Ngjyrë e bukur dhe jep një efekt të fryrjes së buzëve! Do të rekomandoja!”
"Gjithmonë i bëri buzët e mia të ndiheshin të plota dhe të shijshme!"
“Buzëkuqi ndihej hidratues dhe i qëndrueshëm!”

Si të aplikoni një mbushës buzësh?
Aplikojeni direkt në buzët e zhveshura, ashtu si një buzëkuq i zakonshëm. Filloni aplikimin në qendër të harkut të cupids, duke lëvizur nga jashtë drejt skajeve. Rrëshqitni përgjatë buzës së poshtme për të kompletuar pamjen tuaj. Mbani mend, mund të përjetoni një ndjesi shpimi gjilpërash kur aplikoni, që thjesht do të thotë se po funksionon.