Bëhuni parfumeri juaj me trendin e ri të përvojës së aromës Aroma juaj, mënyra juaj

Ekziston një trend i ri për aplikimin e aromës, dhe po ndryshon mënyrën se si njerëzit përjetojnë aromën - një teknikë që ngre përvojën tuaj dhe ju lejon të ndërveproni me aromën tuaj në një mënyrë krejtësisht të re. Më shumë porosi, ultra-luksoze dhe në fund të fundit unike ... Ashtu si ju.

Kjo prirje e re inovative ju lejon të jeni parfumeri juaj dhe të personalizoni aromën tuaj. Mësoni si të aplikoni aromën në një mënyrë të re me përvojën All or Nothing Parfum, një qasje pa rregulla ku jeni të lirë të shprehni veten, mënyrën tuaj.

Ju Unike 
Projektuar për t'ju zmadhuar, Parfumët All or Nothing janë krijuar me lëkurën tuaj personale si shënimi i parë. Master Parfumeri Nathalie Lorson e mbajti parasysh këtë në mënyrë specifike, për të injektuar aromën me individualitetin tuaj unik.

Parfumet

1. All or Nothing Parfum

Një Parfum varësie oriental i punuar me Vanilla Surabsolute të hollë. Mbështetur në një paketim unik të freskët dhe luksoz, ky është hapi i parë në përvojën tuaj ekskluzive të parfumit.

2. All or Nothing Unique Accord #1
Një Notë Unike sensuale e hartuar me një notë butë myshk me lule për tu bashkuar me lëkurën tuaj. Hapi i dytë për të shprehur veten.

Bëni eksperimente dhe kuroni aromën tuaj
Është koha të hidhni rregulloren nga dritarja - kjo përvojë e aromës ka të bëjë me ju. Përziejeni atë për të krijuar një përzierje të porositur që reflekton se si ndiheni. Një që mund ta ndryshoni aq shpesh sa ndryshon disponimi juaj

Ndiheni sikur po argëtoheni në vëmendje?
Intensivisht i varur nga një përshtypje e parë e paharrueshme, hidhni Parfumin All or Nothing në kyçin e dorës dhe qafën tuaj (dhe flokët nëse dëshironi) - dhe jini të gatshëm të mahnitni! I destinuar për tu mbajtur mend, mund të siguroheni që të gjithë sytë do të drejtohen tek ju.

Dëshironi të lartësoni përvojën tuaj?
Nëse po shkoni diku special ose thjesht dëshironi të ndiheni ultra-luksoz, shtoni shënime të reja në aromën tuaj duke shtresuar Notën Unike All ose Nothing Unique # 1 mbi Parfumin All or Nothing për të rritur përbërjen e tërë me një thellësi të re magjepsëse.

A ndjeheni më të relaksuar dhe sensual?

Aroma e mbetur e Notës Unike ndihet kaq sensuale dhe e ngrohtë kur vishet vetëm, duke ju transportuar në një gjendje lumturie të pastër. Të kujton lëkurën e ngrohtë dhe takimet tërheqëse, me të vërtetë është një "aromë e vërtetë e lëkurës" që bashkohet me lëkurën tuaj për të rritur thelbin tuaj. Vishni vetëm dhe spritz lirshëm në të gjitha pikat e pulsit.

Dëshironi të intrigoni?
Ndonjëherë dëshironi të jeni të papritur, dhe aroma juaj mund të jetë kthesa juaj e fshehtë për të mahnitur dhe intriguar të tjerët. Vishni Parfumin All or Nothing në kyçet tuaja dhe spritz në flokët tuaj për të tërhequr vëmendjen e tyre. Për një kthesë unike, vishni vetëm Notën Unike në qafën tuaj dhe prapa gjunjëve - duke dhënë një goditje të papritur të aromës së ngrohtë narkotike, vetëm për t'u ndarë me ata me fat që të afrohen.

Pra, a do ta jetoni jetën ALL IN me këtë trend të ri të aromës?
Në fund të fundit varet nga ju se si eksperimentoni dhe përjetoni aromën tuaj. Guxoni të jeni ju me këtë koncept të ri të aromës All or Nothing - gjithmonë individual, duke shprehur thelbin tuaj.

All or Nothing. Aroma juaj është brendi juaj tregtare.