Trendi i Bukurisë – Vendosni Vetëbesimin Tuaj

Femrat në mbarë botën po ngrisin zërin dhe po dallohen – krenare për atë që janë. E di që jam! Fuqizimi i femrës është një trend në ndërtim dhe ka ndikuar në mode, film dhe tani edhe në grim. Bukuria e plotë është një qëndrim që ju shtyen të lini tërë turpin me një anë dhe të përqafoni heroin tuaj të brendshëm. A jeni gati të dalloheni nga turma?

Ti – po, ti – je madhështore! 
Gjithmonë kam qenë plot vetëbesim për aplikimin e maskarës, por tani, wow! Jam e lidhur për qerpikët e mi të plotë. A jeni rebele-në-zemër? Me orë të gjata nga nëntë-në-pesë? Apo po bëni diferencën nga shtëpia? Secila femër ka një histori transformuese për të treguar, çoftë nëse po festoni një përvjetor apo një mirënjohje pune apo po vallëzoni gjatë tërë natës me take, dëshironi të theksoni forcën tuaj të brendshme. Të jeni vetëvetja, është një gjë e fuqishme dhe tani do ta mësoni që është e lehtë të jeni në qendër të vëmendjes

 

 

Vetëbesimi është çelësi! 
Vetëbesimi është një nga kualitetet më elusive. Nëse provoni të keni vetëbesim ju zakonisht bini në fytyrë. Vetëbesimi nuk është diçka që e bëni, është diçka që e fitoni me eksperiencë. Ka të bëjë me atë se si ndiheni ndaj vetes – sensi juaj I vetëvlerësimit. 

Të gjithë kemi kaluar momente gëzimi dhe hidhërimi, sfida dhe shpërblime, dhe vetëbesimi juaj ndonjëherë mund të zbehet. Spërkatni pak mendime pozitive në ditën tuaj dhe bëni kujdes me mendimet negative. Mendimet si “nuk mundem” duhen të zëvendësohen me “mundem”! Përse të mos theksoni vetëbesimin tuaj me një garderobë të bukur dhe sy dramatic. Nëse dikush mund të bëjë qerpikët të duken tërheqës dhe flirtuar është The ONE Tremendous Maskara. Ndienja femërore dhe fuqizuese tani është shumë më e lehtë. Vazhdoni, vendosni vetëbesimin tuaj! 

Historia juaj është fuqia juaj! 
Beyonce një here ka thënë, “Ne duhet të riformësojmë perceptimin tone se si e shohim veten. Ne duhet të ngritemi si femra dhe të udhëheqim.” Duhet guxim për të qëndruar me forcat tuaj dhe për të qenë unike. 

Rrobat, flokët dhe grimi janë qershia mbi tortën e vetëbesimit tuaj – prekjet e fundit që ju bëjnë të ndiheni magjepsëse dhe me vetëbesim. Mos u kënaqni me asgjë më pak se sa të jeni e guximshme dhe me vetëbesim. Ju vleni! 

 

 

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame