3 Trendet frymëzuese të Wellness për 2019

Viti i ri, qëllime të reja, apo jo? Por në një industri me tendenca më shumë se modës, çfarë vlen të marrësh seriozisht? Këtu janë 3 prirje që ne e duam dhe mendojmë se jemi këtu për të qëndruar!

Holistic wellness  

qëllime të ndjeshme, zgjedhje të shëndetshme

Nuk eshte vetem trend  por në Oriflame kjo është tendenca jonë # 1 për vitin 2019. Harrojeni dietat tuaja të çmendura, regjimet e stërvitjeve të stërmbushura dhe shtojcat e paprovuara - në fund të ditës, mirëqenia është pikërisht ajo - jetesa dhe ndjenja fizikisht dhe mendërisht e balancuar të jetë e mundur. Nëse përpiqesh të ndjekësh një regjim dijete ose stërvitjeje të bën të ndihesh i dëshpëruar ose i theksuar, atëherë nuk është aspak e mirë për ju në një afat të gjatë dhe ju ka më shumë gjasa të dështoni - gjë që do t'ju bëjë të ndiheni edhe më keq! Përshtateni me bilancin tuaj fizik / mendor dhe bëni qëllime të ndjeshme dhe zgjedhje të shëndetshme.

 Shëndeti mikrobiomës

kultivoni bakteret tuaja të mira

Mikrobioma njerëzore - mjedisi natyror i baktereve 'të mira' dhe 'të këqija' që jetojnë në dhe brenda trupit tonë - është diçka që mund të presësh për të dëgjuar gjithnjë e më shumë. Një ekuilibër pozitiv i baktereve 'të mira' na ndihmon të na mbajnë të shëndetshëm brenda dhe jashtë. Ju mund të konsumoni probiotikë (bakteret 'të mira') dhe prebiotikë (ushqim për bakteret 'të mira') përmes dietës ose shtojcave për një bark të shëndetshëm. Përdorni produkte të kujdesit të lëkurës me probiotikë dhe prebiotikë për të ndihmuar në nxitjen e një mjedisi të shëndetshëm të lëkurës.

Mindfulness 

ushqim për mendim

Një nga trendet që me të vërtetë e duam! Praktikimi i të qënit në këtë moment kërkon kohë, por ia vlen që vetëdija ndihmon në çdo aspekt të jetës. Kjo ju bën më të fokusuar, më pak të stresuar dhe thjesht më të lumtur. Mindfulness është një proces i vëzhgimit të momentit të pranishëm pa gjykim. Ai ju mëson se si të marrësh frymë si duhet, ju lejon të njihni më mirë trupin tuaj dhe të ndihmoni të reagoni ndaj çdo tensioni që shfaqet në të. Mundohuni të merrni 10 minuta larg orarit tuaj të zënë në ditë, të uleni mirë dhe sigurohuni që asgjë nuk do t'ju shqetësojë (fikni celularin tuaj!). Për një fillim të përqëndruar vetëm në frymën tuaj, merrni frymë, frymoni. Kjo mund të duket e vështirë në fillim, por me praktikë ajo bëhet më e lehtë për të përqendruar vëmendjen tuaj në këtë proces natyror. Bëni rregullisht dhe së shpejti do të shijoni efektin terapeutik të ndërgjegjes.

Fjalët nga: