Si të përfitoni sa më shumë nga Black Friday

Ditët e shkurtra dhe dritaret e ngrira do të duket se nuk do të shqetësojnë gjatë Sezonit festiv - dhe shenjat që do të vijnë janë afër. Sigurohuni që të përfitoni sa më shumë nga Black Friday e këtij viti!

Ideja e të Premtes së Zezë erdhi në Evropë nga Shtetet e Bashkuara, dhe ndërsa shumica prej nesh është e njohur me konceptin e marrëveshjeve të favorshme për një kohë të kufizuar, koha e saktë e kësaj ngjarje mund të mos jetë aq e qartë. Sigurohuni që ta lexoni këtë artikull dhe të ndiqni këshillat e tij për t'u siguruar që nuk do të ju mungojnë ofertat më të mira të Oriflame!

1. Ju ndoshta jeni tashmë atje, sepse hapi i parë është kaq i lehtë - krijoni llogarinë tuaj Oriflame! Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të regjistroheni në buletinin tonë, i cili gjithnjë përfshin histori kryesore. Për më tepër, ju mund të dëshironi të aktivizoni njoftimet e shfletuesit për faqen e internetit të Oriflame, në mënyrë që të merrni informacionet më aktuale.

2. Një gjë për të cilën ne nuk mund të duket se jemi në gjendje të funksionojmë pa këto ditë është një telefon. Shkarkoni aplikacionin Oriflame dhe skanoni faqet e katalogut për të zbuluar marrëveshjet më të mira. Atëherë, mund të vendosni me shpejtësi dhe lehtësi porositë përmes aplikacionit - a nuk është aq i përshtatshëm?

3. Sigurohuni që të na ndiqni në mediat sociale! Ne do t'ju njoftojmë kur po ndodh diçka interesante.

4. Ju gjithashtu mund të shënoni kalendarin tuaj për datën e fillimit të Katalogut dhe të prisni eksitim! Këtë vit, do të kemi shumë oferta fantastike për ju: Glacier, Lucia, The One Contouring Kit, Cream Reverseing Intense Cream - këto janë vetëm disa nga marrëveshjet që po vijnë.

Qëndroni të informuar dhe mos humbisni ofertat fantastike që ju sjellim për të Premten e Zezë të këtij viti!
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame