Aplikimi inovativ i parfumit nga Oriflame

Një parfum i mirë është sikur këpucët me taka të larta që prekin token, si një buzëkuq i përsosur apo një pallto e bukur vjeshte. Jep një aurë të konfidencës që vije jo vetëm nga aroma, por edhe nga ajo se si na bën të ndihemi.

Magjia e parfumit shtrihet jo vetëm në atë se çfarë arome ka, por edhe se si evolon gjatë ditës apo çfarë nota e përbëjnë atë. Përbërësi sekret që tërheqë vëmendjen është ajo se si aroma na bën të ndihemi kur e vendosim. Ndonjëherë duhet vetëm një pike për të na bërë të buzëqeshim, një pike që na bën të ngrihemi dhe të përballemi me një ditë të re. Essenza Sensuale Uji i Parfumuar sigurohet që momenti i kësaj prekje aromatike në lëkurën tuaj të jetë edhe më special. 
 

 

 

 

Magjia e parfumit shtrihet jo vetëm në atë se çfarë arome ka, por edhe se si evolon gjatë ditës apo çfarë nota e përbëjnë atë. Përbërësi sekret që tërheqë vëmendjen është ajo se si aroma na bën të ndihemi kur e vendosim. Ndonjëherë duhet vetëm një pike për të na bërë të buzëqeshim, një pike që na bën të ngrihemi dhe të përballemi me një ditë të re. Essenza Sensuale Uji i Parfumuar sigurohet që momenti i kësaj prekje aromatike në lëkurën tuaj të jetë edhe më special. 
 

 

 

 

Kur Giordani Gold Essenza Sensuale hapet, kapaku lirohet dhe tërheqë një pike të matur dhe të fuqishme të lëngut që ruhet kur të jetë në kontakt me lëkurën. Nuk kërkohet ndonjë tundje e shishes, pasi që mekanizmi unik i mbylljes e mbledhë parfumin në mënyrë të mençur dhe lehtësisht në pozicionin e ngritur. Kjo teknologji e re është një prekje moderne në një gjest aplikimi antic për parfume të çmuara siq është kjo. 

 

Disa prekje në vende strategjike do të jenë të mjaftueshme për të ju mbështjellur në një aromë të këndshme të Lules së Portokallit – nota unike që është shpirti i këtij uji të parfumuar. Krijuar eksklusivisht për Oriflame duke përdorur lulet e portokallit me kualitetin më të mirë, është prëzier me shumë elemente të tjera për të kompozuar një interpretim unik të kësaj lule ikonike. Giordani Gold Essenza Sensuale zgjon një eksperiencë të parfumit në nivelet të tjera të luksit sensual. 

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame