Cisa – Një përbërës i modës për kujdesin e lëkurës për të shtuar në rutinën tuaj!

Një përbërës qetësues me vetitë rigjeneruese, anti-inflamatore dhe kundër plakjes së lëkurës që i përshtatet çdo lloji të lëkurës. Tingullon shumë mirë për të qenë e vërtetë? Cisa madje ndihmon në shënjestrimin e lëkurës të prirur ndaj akneve! Dëshironi të dini më shumë?

Çka është Cisa?
Cisa është një barishte qetësuese në Azi dhe është përdorur në mjekësinë tradicionale për mijëra vjet. Becomeshtë bërë tërbimi në skenën e kujdesit për lëkurën kohët e fundit për shkak të popullaritetit të saj në K-Beauty.

Fakt gazmor!
Është e njohur edhe si Tiger Grass, sepse sipas legjendës, tigrat rrokullisen në bimë për të shëruar plagët e tyre pas betejës. Nëse kjo është e vërtetë apo jo, ne nuk e dimë, por në të vërtetë ka disa përfitime mbresëlënëse për lëkurën.

Pse hype?
Zbutë dhe qetëson lëkurën
Cisa është e njohur kryesisht për vetitë e saj qetësuese dhe qetësuese - dhe bën një punë vërtet të mirë për këtë! Kjo kryesisht mund t'i atribuohet vetive të tij të larta antioksiduese.

Karakteristika të fuqishme rigjeneruese

Cica është e njohur që përmbajnë anti-oksidues aktiv Madecassoside aktiv që është shumë efektiv në administrimin e plagëve - ndihmon në uljen e reaksionit inflamator në lëkurë dhe shpejton procesin e rigjenerimit. Kjo është pjesë e asaj që e bën atë aq të mirë për lëkurën e prirur ndaj akneve dhe të ndjeshme.

Promovon rigjenerimin e lëkurës
Ajo rrit gjenerimin e qelizave dhe sintezën e kolagjenit. Kjo do të thotë që përmirëson strukturën dhe shfaqjen e plagëve të vjetra duke inkurajuar rigjenerimin e lëkurës. Win! Jo vetëm kaq, ajo gjithashtu mund t'i japë lëkurës tuaj një pamje më rinore duke ndihmuar në ngadalësimin e procesit të plakjes dhe rritjen e plumturisë dhe qëndrueshmërisë.

Si është kjo për çudinë? Nëse dëshironi të provoni Cisa-in për veten tuaj, mund ta gjeni në Novage Advanced Breakout Defence

Fjalët nga: