Bukuria e Zjarrtë: Qerpikët për stil Cat-eye në tre hapa të thjeshtë!

Ashtu si një leopard nuk mund të ndryshojë pikat e tij, ju kurrë nuk do të dëshironi asgjë tjetër përveç çërpikëve me vëllimit të madh. Ajo jeni ju! Ne do të pranojmë, nuk është vështrimi më i lehtë për t'u zotëruar, por me këto hapa të thjeshtë, së shpejti do të aplikoni në mënyrë profesioniste.

Po kërkoni një pamje cat-eye, që është perfekte? Fierce Maskara e mrekullueshme mund të jetë ajo që keni pritur: vëllim ekstrem me zgjerim shtesë në çërpikët e jashtme për një pamje të guximshme dhe të guximshme.

Gati të ngriheni dhe të dëgjoheni? Ne e duam këtë pamje të guximshme, për një ngritje epike të besimit. Gratë në të gjithë botën nuk po heqin dorë nga asgjë, pse duhet të jemi? Moda dhe bukuria janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shfaqur vetë-shprehjen dhe stilin personal, kështu që pse të mos vendosni vetëbesim në ekranin e plotë me këtë vështrim të ashpër?

Frymëzuar nga tendenca më e fundit e shtypjes së kafshëve që po shohim në pistat e botës reale.

Hapi 1:

Kthesa e FELINE INSTINCT BRUSH do të ndjekë formën e çërpikëve tuaj për vëllimin e jashtëm të çërpikëve. Filloni të aplikoni në këndin e brendshëm dhe jashtë.

Hapi 2:
Për më shumë përkufizim, përdorni majën e butë për të lëvizur buzët tuaja të jashtme lart.

Hapi 3:
Përsëriteni sipas dëshirës për të ndërtuar vëllim ekstrem dhe gjatësi intensive