5 gjëra të domosdoshme për lëkurën e verës

Cili është sekreti i lëkurës së përsosur të verës? Këto janë pesë zgjedhjet tona më të mira të produkteve për mbrojtjen dhe përmirësimin e lëkurës tuaj këtë verë.

Kujdes minimalistet e grimit: ky është sezoni juaj. Të gjithë e duan magjepsjen e një grimi të plotë, por ka disa raste kur më pak është më shumë! Kur gjërat nxehen gjatë verës, mund të largoheni me më pak produkte për sa kohë që keni ato të duhurat. Qëndroni me ne për të zbuluar se cilat janë ato.

Një bronzues që përmirëson nxirjen

Për shkak se lëkura juaj do të bëhet pak më e errët kur ekspozohet në rrezet e diellit të verës, mënyra e aplikimit të bronzit tuaj duhet të ndryshojë në përputhje me rrethanat. Ju do të dëshironi të shtoni pak dimension në fytyrën tuaj pa shtuar mbulim të rëndë. Një spastrim nëpër ballë dhe në majat e faqeve dhe urës së hundës do të bëjë. Është rinore dhe ruan rininë sepse nuk vjen me dëmtime nga rrezet ultraviolet (përveç nëse e anashkaloni kremin tuaj kundër diellit, gjë që sigurisht nuk do ta bëni.) E domosdoshme është theksuesi THE ONE Face Styler, i disponueshëm në bronz të shndritshëm, theksues , skuqje dhe KONTUR MATTE - katër nuanca të këmbyeshme për të shtuar dimensionin e syve, buzëve dhe faqeve.

 

 2. Një skuqje e kuqe
Ruani skuqjen tuaj pudër për ditët më të ftohta dhe zgjidhni një stilues kremoz për lëkurën e verës. Zgjidhni nga nuancat e theksuesit ose të blushit në kremin tonë Giordani Gold Radiant Complexion Stick për të kompletuar pamjen tuaj me një ngjyrë të lehtë për t'u përzier dhe të ndërtueshme, e cila gjithashtu mund të nënshtrohet në sy dhe buzë. Është një mënyrë e thjeshtë për t'i shtuar një shkëlqim të energjisë fytyrës tuaj me përpjekje minimale, duke rritur një pamje natyrale PA MAKEUP, duke dobësuar gjithashtu çantën tuaj të kozmetikës. Fito, fito.

3. Fondatinë kundër djersës

The ONE Everlasting Sync Foundation SPF 30 jo vetëm që është vërtetuar se zgjat deri në 30 orë (po, e keni lexuar mirë!) - dhe ka mbrojtje nga dielli - por është gjithashtu rezistent ndaj djersës dhe lagështisë. Është perfekt për ditët e nxehta të verës pasi ndihmon lëkurën tuaj të mbajë lagështinë në mjedise të thata dhe të thithë lagështinë në mjedise me lagështi. Zgjidhni nga përfundimet origjinale ose mat dhe jeni gati për të shkuar!

 

 4. Një furçë pastrimi
Nuk është e pazakontë të kesh lëkurë më të yndyrshme dhe të kesh më shumë shpërthime në verë. Kundërshtoni këtë duke i pastruar shpesh furçat tuaja. Sigurisht, nuk është detyra më emocionuese, por duhet të jetë gjithmonë pjesë e regjimit tuaj të bukurisë në mënyrë që të shmangni rritjen e papastërtive dhe baktereve që mund të çojnë në lëkurë të keqe! Një mënyrë tjetër e mirë për të mbajtur larg vajin është PASTRIMI I DYFISH, i cili me të vërtetë do të sigurojë që çdo ndotës, grimi ose vaji të hiqet nga lëkura përpara se të aplikoni ndonjë krem nate.

5. SPF
Pavarësisht nëse do të shkoni në punë, për drekë apo një ditë në plazh, gjithmonë sigurohuni që të mbroni çdo lëkurë të ekspozuar nga rrezet UV. NovAge Day Shield SPF30 ose SPF50 janë të shkëlqyera për t'u përdorur nëse jetoni në qytet pasi të dyja kanë mbrojtje nga dielli, por gjithashtu ndihmojnë në minimizimin e ndikimit negativ të ndotjes. Kur bëni banjo dielli ose not përdorni produkte SUN 360 – ato janë perfekte për të gjithë trupin!