Udhëzuesi juaj për të gjetur brushën më të mirë të maskarës për qerpikët tuaj

Gjithmonë keni pyetur veten se cilat janë ndryshimet midis të gjitha brushave të maskarës? Ju dëgjojmë, le ta zgjidhim! Këtu është udhëzuesi përfundimtar për të gjetur brushën më të mirë të maskarës për qerpikët tuaj.

Brusha në formë koni
Qerpikët në qoshet e brendshme dhe të jashtme të syrit tuaj mund të jenë të vështira për t'u arritur, por jo me një brushë maskare në formë koni! Kjo formë mbulon çdo qerpik në mënyrë të barabartë dhe siguron gjatësi dhe volum përreth. Brusha funksionon shkëlqyeshëm në të gjitha llojet e qerpikëve - të gjatë sa të shkurtër, të hollë aq të trashë. 

Provojeni: Giordani Gold Angel Caress Lengthening Mascara

Brusha e trashë dhe e madhe
Dëshironi vëllim dhe trashësi serioze? Shkoni për një brushë me madhësi të madhe dhe me të dendur. Do të kapë formulën dhe do t'ju japë një pamje me sy të mëdhenj dhe të trashë. Nëse keni qerpikë të përdredhur dhe me pamje të dendur, kjo formë brushe është zgjidhja më e mirë. 

Provojeni: The One Tremendous Mascara

 

Brusha e gjatë dhe e hollë
Keni qërpik të shkurtër apo të hollë? Atëherë brusha e hollë e maskarës është e përsosur për ju! Do të mbulojë qerpikët tuaj nga rrënja në majë, duke i bërë ato të duken më të gjata, të ndara dhe më të përcaktuara. 

Provojeni: The One Hypnotic Depth Mascara Triple Black

Brusha në formë orë rëre
Kthesa e brushës në formë të një ore rëre janë krijuar për të ndjekur formën e syve tuaj dhe për të shpërndarë formulën në mënyrë të barabartë në çdo qerpik. Brusha do të krijojë volum dhe gjatësi, duke ju dhënë një pamje të bukur dhe me sy të hapur. Nëse keni qerpikë të rrallë kjo formë duhet të jetë në krye të listës suaj të blerjeve. 

Provojeni: The One Tremendous Fierce Mascara

 

Brusha e lakuar 
Ëndërroni për qerpikët të lakuar mirë? Brusha e lakuar do t'ju ndihmojë të arrini këtë. Dizajni do të sigurojë një ngritje të rrënjës së qerpikëve tuaj dhe do t'i tërheqë lart ndërsa aplikoni, duke krijuar ato lakime që keni dashur gjithmonë. 

Provojeni: The One In Action Sweat-Proof Mascara

Brusha e përkulshme
Merrni pamjen e brezit të rremë 360° me një brushë të përkulshme. Ky dizajn do ta bëjë më të lehtë arritjen e çdo qerpiku për ndikim të lartë, volum të menjëhershëm dhe kaçurrela të qëndrueshme. Ju do të keni kontroll të plotë të aplikimit tuaj dhe nuk do t'ju duhet të lyeni dy herë të njëjtat qerpikë. 

Provojeni: The One False Lashes 360° Bendable Mascara

Brusha me krehër
Nëse keni qerpikë të shkurtër dhe të rrallë, pse të mos të provoni një brushë në formë krehri. Do të mbulojë çdo qerpik dhe do t'i mbajë ato sa më të fryra që të jetë e mundur, duke u siguruar që të mos ngjiten së bashku. Rezultati do të jetë qerpikë të bukur, me pamje natyrale. 

Provojeni: The One 5-in-1 Wonder Lash Ultra Mascara Black