Si të paketoni për destinacione me diell

Kur paketojmë për destinacione me diell, ka disa gjësende bukurie që ju duhet ti merrni patjetër. Shiqoni listën tonë dhe shijoni pushimet tuaja me produkte të shkëlqyera!

Mbrojtja nga dielli
Pavarësisht nëse do të shkoni në deti ose nëse shijoni verën në qytet, mbrojtja e diellit është një domosdoshmëri! Pra, mos harroni të paketoni Sun Zone kremat kur dilni jashtë qytetit dhe për eksplorimin e qytetit, përdorni krem mbrojtës si Optimals Multi-Protection Urban UV Day Shield SPF 30 që gjithashtu do të mbrojë lëkurën tuaj nga ndotja. Gjithashtu, merrni syze dielli dhe kapelën tuaj të preferuar për të përfunduar pamjen tuaj të diellit!

Dushe verë
Jepni maksimumin e ditëve tuaja të verës me gele dushi energjike nga Love Nature. Përbërësit natyralë dhe formula e biodegradueshme i bëjnë ato një zgjedhje të qëndrueshme për pushime. Ato nuk janë vetëm një zgjidhje e mirë për lëkurën dhe mjedisin, por gjithashtu kanë një erë të shijshme

Mbojtje nga djersa
Për të mbrojtur lëkurën tuaj nga djersa merrni një roll-në në vend të deodorant tuaj të rregullt spray. Zgjidhni nga përzgjedhja e re e Activelle e roll-ons me teknologjinë ActiBoost, të aktivizuar me lëvizje, që sigurojnë ndjenjën e freski, sa herë që ju nevojitet më shumë. E madhe për ditët e pushimeve aktive!

 
Çantç kozmetike
Për të paketuar të gjithë kozmetikën e përshtatshme, merrni një  qese kozmeike të gjërë me ju. Ajo do të mbajë të gjitha nevojat tuaja në dorë dhe në mënyrë të drejtë. Xhepi transparent do të lejojë të arrijë lehtësisht për atë që ju nevojitet dhe çanta e grimcave të ndashme është aty kur ju duhet ta merrni patjetër ndonjë produkt për bukurinë tuaj patjetër -  sa herë që jeni në lëvizje!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame