Qendra e vëmendjes përbërës: Niacinamide

Niacinamide është në trend! Është një përbërës për ruajtjen e lëkurës në termocentralet që trualli për kujdesin e lëkurës ka vite që po zbeh, por vetëm së fundmi po merr vëmendjen që meriton. Zbuloni se çfarë është kaq e shkëlqyeshme për këtë vitaminë të dashur për lëkurën dhe cilat produkte për t'u përdorur!

Nëse jeni në kujdesin e lëkurës, kabineti juaj i banjës është ndoshta plot serume të ndryshme, maska dhe hidratues që synojnë çështje të ndryshme të lëkurës (unë e di se imja është!). Dhe ndërsa përdorimi i 10 produkteve të ndryshme për të punuar në çështjet tona të lëkurës mund të na bëjë të ndjehemi si ekspertë të teknikës për kujdesin e lëkurës, ndonjëherë ne thjesht dëshirojmë që rutinat tona të jenë të thjeshta dhe efektive. A nuk do të ishte mirë të gjesh një përbërës që mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrudhave, luftimin e pigmentimit dhe përmirësimin e lëkurës të prirur ndaj puçrrave të gjitha në një moment? Hyni Niacinamide!

Çfarë është Niacinamide?
Niacinamide, e quajtur edhe Nicotinamide, është një formë e vitaminës B3. Shtë një vitaminë i tretshëm në ujë dhe një lëndë ushqyese thelbësore që është thelbësore për shumë funksione në trup si funksioni i trurit, tretja dhe shëndeti optimal i sistemit nervor. Ndihmon gjithashtu në sigurimin e qelizave tona me energji për të punuar në mënyrë efektive, është e rëndësishme për riparimin e ADN-së dhe ka fituar popullaritet si një përbërës për kujdesin e lëkurës për shkak të përfitimeve të tij të shumta për kujdesin e lëkurës.

Pra, çfarë bën niacinamide për lëkurën?
• Ndihmon në zvogëlimin e rrudhave dhe vijave të imta, duke zmbrapsur shenjat e lëkurës së fotografuar
• Ndihmon në zvogëlimin e pigmentimit, melazmës dhe shkëlqimin e lëkurës
• Mund të ndihmojë në përmirësimin e lëkurës të prirur ndaj akneve
• Ndihmon për të ulur dukshëm madhësinë e poreve
• Ndihmon për të stimuluar prodhimin e kolagjenit
• Përmirëson fytyrën e shurdhër
• Forcon pengesën e lëkurës e cila ndihmon në përmirësimin e hidratimit të lëkurës
• Mund të ndihmojë në përmirësimin e elasticitetit dhe rezistencës së lëkurës
• Mund të përmirësojë efikasitetin e produkteve të dizajnuara për lëkurë të thatë, të ndjeshëm, të pjekur dhe me puçrra

Çfarë shfaqje! E gjithë kjo, në vetëm disa pika. Pra, nëse ndjeheni sikur thjeshtësoni rutinën tuaj ose nuk dëshironi të shpenzoni të gjitha paratë tuaja të fituara me vështirësi në kujdesin e lëkurës, niacinamide është përsosja e përsosur!

Ku mund ta gjej Niacinamide?
Shumë prej produkteve tona përmbajnë niacinamide, dhe shpesh kanë aktivë shtesë dhe teknologji që të kombinuara me niacinamide japin rezultate edhe më të mira. Këtu janë disa nga sugjerimet tona për t'u provuar:

EKOLLAGEN
MASKA E REVITALIZIMIT
BOOSTER ANTIOXIDANT OPTIMALS ME VITAMIN C

Fjalët nga: