Ngjyra e Buzëkuqit Çfarë thonë buzët tuaja për ju?

Në një nivel emocional, ngjyra juaj e buzëkuqit mund të ndikojë në mënyrë dramatike se si ndiheni për veten tuaj, ndërsa në një nivel praktik, ju ndihmon të shprehni ndjenjat tuaja dhe t'i dërgoni botës mesazhin tuaj. Cilat ngjyra ju bëjnë të dukeni të sigurt? Optimist? Misterioze? Lexoni dhe zbuloni!

E kuqe

Ngjyra e pasionit dhe dashurisë! Ata që e duan të kuqën janë njerëz më të guximshëm. E kuqja thotë se ju jeni largues, impulsiv, i fuqishëm dhe i gatshëm për të fituar!

Buzëkuqë të kuq dhe burgundy që duam:
YONCOLOUR FLIRTY COLLECTION RED BLOSSOM
THE ONE COLOUR STYLIST ULTIMATE LUSTROUS LIPSTICK CHIC BURGUNDY

rozë
Ngjyra e paqes, qetësisë dhe harmonisë! Pink thotë se jeni i afrueshëm, i thjeshtë dhe i zgjuar.

Buzëkuqë rozë dhe bukuroshe-rozë që duam:
ONCOLOUR FLIRTY COLLECTION PINK ORCHID
COLOUR OBSESSION MAGENTA MANIA

vjollcë
Ngjyra e imagjinatës dhe shpirtërore! Ata që e duan vjollcën janë kryesisht në art. Purple thotë se jeni i ndjeshëm, krijues dhe i gatshëm për të frymëzuar njerëzit përreth jush!

Buzëkuqë të purpurt dhe kumbulla që duam:
ONCOLOUR FLIRTY COLLECTION PINK ORCHID
COLOUR OBSESSION MAGENTA MANIA

Portokalli
Ngjyra e energjisë pozitive! Dashamirët e portokallit, rrethi juaj shoqëror ju përshkruan si të lumtur, optimist dhe të thjeshtë për tu shoqëruar. Portokalli thotë se ju jeni gati të merrni rreziqe dhe të merrni pjesë shumë!

Buzëkuqë portokalli, koral dhe pjeshkë-portokall që duam:
The ONE 5-in-1 Colour Stylist Cream Lipstick Coral Creme
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick Coral Ideal

Nude
Nudo nuk është një ngjyrë, është një hije e ngjashme me tonin e lëkurës tuaj. Buzët e lakuriqa i tregojnë botës që ju jeni të kënaqur me pamjen tuaj dhe nuk po kërkoni miratim ose vlefshmëri. Ju shkoni, vajzë!

Nudes që i duam:
OnColour Flirty Collection Nude Peony
Lip Sensation Matte Velvet Mellow Nude

Fjalët nga: