Si të keni flokë të shëndetshëm - tendenca më e madhe e këtij sezoni

Super të lëmuar, të butë, të mëndafshtë dhe ultra të shkëlqyeshëm – kështu duam të duken flokët tanë tani. Trendi quhet flokë të lëngshëm, që do të thotë se flokët janë aq të shndritshëm sa duken si sipërfaqja e ujit. Vazhdoni të lexoni për të gjetur një udhëzues hap pas hapi se si të krijoni pamjen në shtëpi!

Gjithçka fillon me flokë të shëndetshëm

Një skalp i shëndetshëm është baza për flokë të shkëlqyer. Pra, le të fillojmë duke larë flokët me Eleo Shampon me Vaj dhe Kondicioner. Këto produkte janë të mbushura me gjashtë vajra të fuqishëm që ushqejnë flokët nga brenda jashtë, ndërsa kujdesen për skalpin tuaj.

Shtoni mbrojtjen nga nxehtësia

Spërkatni pak HairX Heat Spray Mbrojtës në flokët tuaj të lagur dhe krehni për një mbulim të barabartë. Jo vetëm që siguron mbrojtjen më të mirë nga mjetet tuaja të nxehta, por gjithashtu përmban keratin që ndihmon në lëmimin dhe hidratimin e flokëve tuaj – duke i lënë ato me shkëlqim!

 

Koha për të nxjerrë në pah mjetet e nxehta
Përdorni Furçë Styler Big Round për të tharë flokët tuaj të drejtë dhe të lëmuar. Prekni me një ndreqës në pjesë të vogla, duke përdorur a furçë paddle për të vendosur fillesat.

Set me sprej
Plotësoni pamjen tuaj të lëngshme duke mjegulluar HairX Spray për Shkëlqim në një furçë flokësh përpara se t'i krihni flokët. Kjo do t'ju sigurojë më shumë kontroll kur vendosni fillesat tuaja. Spraji është formuluar me teknologjinë e shkëlqimit që ndihmon flokët tuaj të ruajnë lagështinë dhe të japin një shkëlqim 24-orësh.

Këshillë shtesë! Investoni në një trajtim me keratin

Nëse dëshironi që të duket e lëngshme për një kohë të gjatë, duhet të shkoni për një trajtim me keratinë në sallon. Është një proces kimik për të drejtuar flokët tuaj dhe për të zbutur strukturën - mos mendoni më për një kohë të dredhur dhe fluturime të bezdisshme. Trajtimi zgjat rreth tre deri në gjashtë muaj, por ju ende duhet të bëni pak përpjekje me tharësen dhe ndreqësin tuaj për të krijuar pamjen e lëngshme të përsosur.