A je gati për ALL IN?

Të jetosh pa kompromis. Do të thotë diçka pak më ndryshe për të gjithë. Por në zemër të saj, ka të bëjë me qëndrimin besnik ndaj vetvetes dhe jetesën e jetës në mënyrën tuaj. Kur jetoni ALL or Nothing, ju hapni derën për të përjetuar dhe shijuar në maksimum çdo moment të jetës. Pra, pse të vendosni për më pak nga sa meritoni… kur i meritoni të gjitha !?

All or Nothing Parfum  përsosmërisht e përfshin këtë ide me një qasje pa rregulla që ju lejon të shpreheni me besim dhe të ndjeheni unik, duke jetuar një jetë për tu mbajtur mend. Më shumë porosi, ultra-luksoze dhe në fund të fundit një-nga-një-lloji ... Ashtu si ju!

 

 

 Aroma që i ka të gjitha

All of Nothing është një Parfum varësie oriental i krijuar me Surabsolute të hollë Vanilje. Mbështetur në një paketim unik të freskët dhe luksoz, ky është hapi i parë në përvojën tuaj ekskluzive të parfumit.


Ne nuk bëjmë kompromis për cilësinë


Vanilja është një përbërës emblematik në familjen e aromave orientale. Për t'i dhënë Gjithë Asgjë sonë aromën e saj të paharrueshme dhe ekskluzive, ne kompozuam aromën përreth Vanilla Surabsolute. E njohur si cilësia më e bukur e vaniljes në botë, dhe me burim të qëndrueshëm nga Madagaskari, Vanilla Surabsolute është një notë shumë e ngrohtë dhe e ëmbël e e ëmbël që sjell një ndjenjë tërheqëse.

 

 

Aroma juaj merr jetë

All ose Nothing është aroma e parë në Oriflame e krijuar me teknologji inovative të aktivizuar nga ajri, për të amplifikuar aromën me një përbërje superiore të qëndrueshme dhe intensitet të rritur. Kur aroma takon ajrin, çlirohen molekula unike dhe jonone të cilat ndihmojnë në zgjatjen e notave të sipërme dhe të mesit. Rezultati është një frymë e vazhdueshme e aromës.

 

Projektuar me ju në mendje

Për të krijuar një aromë të shquar premium, ju duhet një Parfumer Master i veçantë. Kjo është arsyeja pse ne kërkuam Nathalie Lorson jashtëzakonisht të talentuar, e cila është ‘hunda’ pas shumë aromave premium me famë botërore nga shtëpitë kryesore të modës. Për Oriflame, ajo është krijuese e shumë aromave të dashura si Sublime Nature dhe Mister Giordani. Me vetë-shprehje në zemër të markës All or Nothing, Nathalie ishte përshtatja perfekte për të krijuar këtë aromë unike, ekskluzive që rrit individualitetin e përdoruesit.

 

 

 

 Aq e bukur sa aroma e saj

Moderne dhe me stil, shishja shpreh veçantinë dhe luksin në çdo detaj. Kontrasti midis të zezës dhe arit kap elegancën dhe misterin e natyrës së një gruaje. Palosjet e ngjashme me leckën e zezë në sipërfaqen e xhamit me detaje të palosshme nxjerrin në pah lidhjen e modës. Kapaku i rëndë u krijua për të kapur dhe reflektuar dritën në çdo mënyrë të mundshme, duke përfaqësuar aspekte të ndryshme të personalitetit të një gruaje. Alsoshtë gjithashtu aroma e parë nga Oriflame që strehohet në një kuti premium të ngurtë.

 

 


përsosmërisht e përfshin këtë ide me një qasje pa rregulla që ju lejon të shpreheni me besim dhe të ndjeheni unik, duke jetuar një jetë për tu mbajtur mend. Më shumë porosi, ultra-luksoze dhe në fund të fundit një-nga-një-lloji ... Ashtu si ju!
përsosmërisht e përfshin këtë ide me një qasje pa rregulla që ju lejon të shpreheni me besim dhe të ndjeheni unik, duke jetuar një jetë për tu mbajtur mend. Më shumë porosi, ultra-luksoze dhe në fund të fundit një-nga-një-lloji ... Ashtu si ju!
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame