Të krijuar nga Natyra

Gurët natyrorë, gjysëm të çmuar janë heronjtë e vërtetë të Norrsken. Nga akuamarina e fuqishme tek sodaliti blu i thellë dhe kuarci i butë me trëndafila, çdo pjesë është lëmuar me ekspertizë dhe vendoset me dorë në një dizajn delikat që ruan tiparet e saj të shenjta.

Çelësi është një nga simbolet tona më universale, që përfaqëson tradicionalisht njohurinë, fuqinë dhe misterin. Varësja me zbukurime bukur në Gjerdanin e Zhbllokuar të Akvamarinës, e lidhur me një zinxhir të hollë prej ari, është e veshur me kristale të shkëlqyera Kubik Zirkonia dhe kurorëzuar nga katër rruaza akuamine natyrore të lëmuara me dorë - një gur i së vërtetës dhe besimit. Vishni atë solo me veshje minimaliste për ndikim maksimal.

Ekipi i dizajnit me bazë në Stokholm i Norrsken ka rënë në dashuri me trëndafilin e egër, me kontrastin e tij mahnitës të vjollcës së thellë dhe të verdhës së ndritshme, që quhet me emrin Nata dhe Dita në disa pjesë të Suedisë. Në gjerdanin dhe vathët Pansy Sodalite, petalet e butë me ton ari bashkohen nga një gur sodalit masiv, i thellë blu, i mermeruar bukur nga natyra.

Kuarci i trëndafilit, guri i butë i dashurisë së pavdekshme, tradicionalisht besohet se shëron zemrat e plagosura. Në koleksionin Sweet Brier Rose Quartz, një pjesë e lëmuar e butë e këtij guri natyror është pjesa kryesore. Pavarësisht nëse shkoni për gjerdanin e zinxhirit të hollë, vathët e rënies së dashur ose unazën thjesht mahnitëse, çdo gur vendoset me kujdes me dorë në një kornizë delikate prej ari me trëndafila.

 Çdo gur i pastër, dikur i fshehur thellë brenda tokës, ka historinë e tij për të treguar. Bizhuteritë e Norrsken festojnë ndryshimet natyrore të secilës pjesë, duke siguruar që guri juaj të jetë vetëm i juaji.