Bleni lehtësisht me Aplikacionin Oriflame!

Zbuloni edhe më shumë produkte dhe oferta me Aplikacionin tonë Oriflame

Oriflame ka një surprizë të mrekullueshme për ju: tani ju mund të shkarkoni Oriflame Application nga Google Play ose Apple Store dhe shfletoni produktet, ofertat dhe katalogun online- të gjitha këto pau kyqur

 

catalogue

A jeni gati të zbuloni më shumë përmbajtje bukurie prapa faqeve të katalogëve tanë? Përdorni funksionalitetin e skanimit për të parë mësime bukurie, mësoni këshilla dhe truket ose provoni produktet praktikisht!

scanning functionality

Po ju pëlqen ajo që shihni? Shtoni produktet në listën tuaj të dëshirave dhe ndani ato me konsultantin, miqtë dhe familjen tuaj Oriflame, ose regjistrohuni dhe bleni menjëherë!

share the products

 
E gjithë ai funksionalitet i disponueshëm për ju tani, nga komoditeti i telefonit tuaj!

SHIQONI VIDEON

 


Oriflame ka një surprizë të mrekullueshme për ju: tani ju mund të shkarkoni Oriflame Application nga
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame