Përmbledhje: Produktet tona të preferuara të vitit 2019

Ky vit solli shumë arsye për të festuar jetën dhe bukurinë. Vazhdoni të lexoni për të parë produktet tona të preferuara të lançuara në vitin 2019.

Sytë
Ne donim të shtonim shkëlqim Giordani Gold Liquid Eye Liner në krey të sajë

Thonjët

 Në vitin 2019, të gjithë kërkuam nga manikyristi ynë thonjtë më të gjatë, në formë bajame, të cilat janë më të kompletuara me nuanca të shkëlqyera të ONE GLOSS N`WEAR NAIL LACQUER.

Buzët
 Ne e donim të përfundojmë make-up-in tonë me një  "Pink Sleek ”The ONE Colour Stylist Ultimate Lustruous.

Aroma

Ne donim ta përfundonim partin me MAGNETISTA

Fytyrë
Ne e donim ta mbanim lëkurën tonë mat, por të pastër me THE ONE A-Z HYDRA.

Çërpikë
Ne e donim veshjen e mollëzave tona me formulën e pashpirt të MASCARA TREMENDOUS BIG VOLUME.

Shtesë dietike

Ne e donim ta plotësonim rutinën tonë të përditshme me Kalciumin WELLNESS dhe të ndjeheshim bukur nga brenda.

Duar
Ne kemi dashur të shtrydhim disa herë në rutinën tonë të përditshme të bukurisë me maskën e dorës SWEDISH SPA SOFT.

 

Flokë
Ne kemi dashur t'i bëjmë flokët më të butë dhe më të menaxhueshëm me HairX Advanced Care Weather Resist Protecting Hair Amplifier.


fytyrë Ne e donim ta mbanim lëkurën tonë mat, por të pastër me NJ O A-Z HYDRA. rëna Ne e donim veshjen e mollëzave tona me formulën e pashpirt të MASCAR TREMENDOUS BIG VOLUME. Shtesë dietike Ne e donim ta plotësonim rutinën tonë të përditshme me Kalciumin WELLNESS dhe të ndjeheshim bukur nga brenda. Hands Ne kemi dashur të shtrydhim disa herë në rutinën tonë të përditshme të bukurisë me maskën e dorës SWEDISH SPA SOFT.
Fjalët nga: