Produkte për kujdesin e lëkurës - Udhëzues për dhurata

Produktet e kujdesit të lëkurës janë një dhuratë e madhe, por mund të jetë pak e vështirë për t'i blerë ato për dikë tjetër. Ne kërkuam redaktorin tonë që është produkt i kujdesit të lëkurës - Jeanette Olsson, për të na dhënë këshilla që janë të mira për të gjithë familjen. Problemi është zgjidhur!

NËNA

Një nga shenjat e plakjes së lëkurës është humbja e elasticitetit dhe kontur i fortë i fytyrës. Për këtë arsye, unë rekomandoj NovAge Ultimate Lift Skin Care Kit. Kjo linjë e kujdesit të lëkurës është e pasuruar me teknologjinë AspartoLift dhe është provuar klinikisht për të rritur elasticitetin e lëkurës në vetëm 12 javë. Një luksi pak për kujdesin e lëkurës është NovAge Kapsula për fytyrën me vaj. Ata janë të pasuruar me një përzierje të shkëlqyeshme dhe ushqyese të vajrave natyrore që punojnë në sinergji për të rikthyer pamjen e lëkurës së shëndetshme.

BABAI

Ndoshta shumë nuk mendojnë, por etërit me siguri kanë nevojë për kujdesin e duhur dhe rutinën e kujdesit të lëkurës, si dhe gratë. Faktorë të jashtëm si rruajtja dhe rritja e prodhimit të sebumit ndikojnë në faktin që lëkura e meshkujve ka nevojë për hydration. Jepini etërve tuaj produktet North Men Për Meshkuj. Ata janë të pasura me antioksidantë dhe përbërës të promovimit të energjisë. Është mirë të rruajmë lëkurën pas rruajtjes. Balsami pakëson acarim të lëkurës. 

MOTRA

Në të 20-tat, është koha vërtet e rëndësishme për të filluar të kujdeset për plakjen e lëkurës. Unë rekomandoj NovAge True Perfection vendosur për kujdesin e lëkurës. Pastron qelizat e lëkurës dhe poret, dhe mbron kundër radikalëve të lirë. Shenja e zakonshme e plakjes që ndodh tek njerëzit e kësaj moshe është një ton i pabarabartë i lëkurës. Ndihmoni të qëndroni jashtë për një kohë të gjatë duke kërkuar të rinj dhe duke u kujdesur me linjën Optimals Even Out. Ajo punon në një mënyrë që barazon pigmentimin dhe rregullon prodhimin e melaninës.

TINEJXHERËT

Adoleshentët shpesh kanë probleme me marimangat dhe pimples për shkak të ndryshimeve të shpeshta hormonale. Për këtë arsye, është e nevojshme të pastrohet dhe zhvishet në mënyrë që të hiqet shtresa e sipërme, e vdekur e lëkurës dhe yndyra e tepërt. Kombinimi i acidit salicilik dhe antioksidantëve të frutave dezinfekton lëkurën dhe parandalon shfaqjen e mëtejshme të pucrave. Në ditët kur sekretohet sebum, rekomandohet pastrimi Optimals për thithjen e yndyrës së tepërt nga fytyra.

 


Fjalët nga: Fotografitë nga: Getty Images