Dhuratat më të mira të përvjetorit për mashkkullin dhe femren

Nga dashuria e lulëzuar e vitit të parë, deri tek angazhimi i ngurtë i 10-të - një dhuratë e bukur përvjetor është gjithmonë e mirëseardhur. Dhe natyrisht dhurata e duhur duhet të vijë nga zemra. Por një frymëzim i vogël nuk dëmton! Prandaj, nëse doni të kaloni çokollatën dhe lulet, shikoni këtë udhëzues dhuratë nga Redaktorja jonë, Sanna Franklin.

PËRVJETORI I PARË

Për mashkullin: Ne të gjithë dëshirojmë që partnerët tanë të qëndrojnë të lumtur dhe të shëndetshëm. Cila mënyrë më e mirë për të thënë "Unë të dua" sesa me dhuratën e zakoneve të mira shëndetësore? Unë ju rekomandoj të merrni MANUALIN tonë  WELLNESSPACK MAN për një kombinim të shkëlqyeshëm të lëndëve ushqyese thelbësore ditore dhe antioksidantë.

Për femrën: Asnjë udhëzues për dhurata për bukuri nuk është i plotë pa kozmetikë, por blerja e tij për dikë tjetër është e vështirë. Sa më shumë të dini për zonjën tuaj, aq më të guximshëm mund të jeni në zgjedhjet tuaja. Personalisht, unë e dua paketimin elegant të vargjeve të reja nga GIORDANI GOLD.

 

PËRVJETORI I TRETË


Për mashkullin: Dhënia e tij kolonën është shenja përfundimtare e afërsisë. Në fund të fundit, ju po i jepni diçka që ai do të veshë çdo ditë. Nëse dëshironi që aroma e burrit tuaj të jetë me shije dhe stil, zgjidhni ECLAT HOMME EDT, nëse po mendoni më shumë përgjatë vijave të një parfumi ikonik, të sofistikuar, atëherë provonI GIORDANI GOLD MAN EDT.

Për femren: Ashtu si koloni për të, edhe një parfum është dhurata më intime për të. Festoni dashurinë tuaj të përhershme me VOLARE GOLDKa një shkëlqim sensual por të ndritshëm me lule-gurmand- trëndafil me shënime të trëndafilit të kuq, pjeshkës prej kadifeje dhe karamel të kripur. Për një aromë të butë me njohje të menjëhershme provoni aromën joshëse tëMY DESTINY  asnjëri prej jush nuk do të mund të rezistojë.


PËRVJETORI I PESTË

Për mashkullin: Nëse doni ta njoftoni se dashuria juaj është e përjetshme, blini një orë. Ndoshta ai tashmë ka një orë për netë jashtë, por asgjë e përshtatshme për veshjen e përditshme? Shikoni se çfarë vesh zakonisht dhe çfarë mund të mungojë. A preferon ai lëkure apo metal? Duke e përputhur atë me stilin e tij, ju e dini që ai do ta veshë atë!

Për femrën: Asnjëherë nuk mund të gabosh me stoli. Shtë një prekje e luksit që ajo vërtet mund të shijojë për një kohë të gjatë. Para se të angazhoheni, bëni disa hetime themelore. Në këtë mënyrë, do të jeni të sigurt për t'i dhuruar asaj një dhuratë që do ta adhurojë vërtet. Çfarë gruaje është ajo? A e përzien ajo apo mban gjithmonë minimumin e zhveshur? Shikoni stoli e saj aktuale për të vendosur se çfarë mund të jetë një shtesë e shkëlqyeshme për koleksionin e saj! Ndoshta disa unaza veshi, një gjerdan apo një unazë e bukur që i përshtatet stilit të saj.

PËRVJETORI I DHJETË


Për femrën: Ju jeni bashkë për një kohë të gjatë! Dhe, edhe pse e doni mendimin e plakjes së bashku, ju mund të dëshironi t'i ofroni atij mjetet për lëkurë të mirë të vazhdueshme. Atëherë, pse të mos bashkojmë një çantë kuzhine për larjen e fytyrës, balsamin e syve dhe kremin hidratues? Burrat me të vërtetë mund të përfitojnë nga përdorimi i gamës sonë NORTH FOR MEN me Teknologjinë e Mbrojtjes Arktike. Për dhëndrin mashkull me përvojë, SKINPRO CLEANSING DEVICE është një shtesë rutinë 1-minuta që ai do ta pëlqejë!

Për mashkullin: Ju jeni bashkë për 10 vjet dhe planifikoni të jeni bashkë për shumë më tepër. Dhe ashtu si ju keni investuar shumë kohë në njëri-tjetrin, ajo do të dëshirojë të investojë kohë në rutinën e saj të kujdesit për lëkurën. Pra, tregoni sa e doni atë me një grup të kujdesit për lëkurën me cilësi të lartë. Sido që të jetë shqetësimi i saj, është e disponueshme një paketë e përshtatshme për kujdesin për lëkurën e katërt-shkallë. Mund të kërkojë disa hulumtime dhe investime financiare, por ajo do të përfshihet me këto produkte - dhe ju, natyrisht.

Gati të spërkatni pak më shumë dashurinë e jetës tuaj? Jepini asaj vegël e ëndrrave të saj për kujdesin e lëkurës! Sistemi ynë për pastrimin e SkinPro është një furçë e mundësuar me 2 shpejtësi që siguron një pastrim të thellë dhe masazh në të njëjtën kohë.


Fjalët nga: Fotografitë nga: Kristine Wreyford and Getty Images