Udhëzuesi thelbësor për Maskarë

Jo çdo produkt i përshtatet të gjithëve - veçanërisht kur bëhet fjalë për maskara. Ai që duket mirë për motrën, mikun ose kolegun tuaj mund të mos funksionojë për ju. Nuk ka nevojë të ndjeheni hutuar! Udhëzuesi për maskara i Redaktorit do t'ju ndihmojë të gjeni atë të përsosurën

1. Për sy të ndishëm
Ka shumë maskara në treg, por nëse si unë, keni sy të ndjeshëm, do të dini që gjetja e duhur mund të jetë një sfidë. Për fat të mirë, ne kemi formula të mbushura me përbërës të kujdesshëm, të cilat gjithashtu ju japin rëna të bukur.
Ju do të pëlqeni: The ONE 5-in-1 WonderLash Maskara

2. Resistant Resistent ndaj Ujit
Ndoshta ju jeni i çmendur për notin? Për sport? Ski? Atëherë do të keni nevojë për një maskarë elastike resistend ndaj ujit. Ju prezantojmë Teknologjinë Lap Wrap, nuk ka nevojë të heqësh dorë nga venja e maskarës edhe në kushtet më ekstreme. Dhe hiqet vetëm me ujë të ngrohtë!
Provoni:The ONE No Compromise MasKARA

3. Dukje e Shëndetshme
Shumë njerëz luftojnë me çërpikë të dobët dhe të brishtë që bien lehtësisht. Për një marrje të qerpikëve, investoni në një maskarë voluminoze që shton dhe zgjatë pa grumbullim. Por unë gjithashtu do t'ju rekomandoja që të kërkoni formulat e infektuara me vitaminë për të inkurajuar çërpikë me pamje të shëndetshme.
Provoni: Giordani Gold Iconic All-in-One Maskara

4. Sy Hapur
Dëshironi efekt Wow, Provoni The ONE Eyes Wide Open & Awake mascara me furçë inovative mimetike të syrit që tërheq çërpikët nga lart nga rrënjët dhe poshtë. Formula e saj ushqen dhe qetëson gjendrat me Vitaminë E dhe ekstraktin e aloe vera për rezultate të mirë. E mbushur me aromë gjallëruese ajo menjëherë do të energjizojë shqisat tuaja. E përkryer në rast se e kalove gjumin e bukurisë!

5. Voluminoze
Mundë të jetë e vështirë të arrihet gjatësia dhe saktësia-aplikimi pa grumbullim. Nëse ky problem tingëllon i njohur, kërkoni një maskarë me një furçë ndarëse të qerpikëve, që i jep çërpikëve tshtrirje në mënyrë të barabartë, me vëllim 24x. E dua këtë për përditshmëri
Provoni patjetër: The ONE Volume Blast Mascara

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame