Trendet : Bukuri e vërtetë për jetën e vërtetë

Grimi natyral është një nga ato trendet që shfaqen ne disa sezone, por këtë herë ajo ka pasur një përmirësim. Çfarë saktësisht është e re natyrore?

 1.Fillojmë me Natyrën

Natyrisht, grimi në përgjithësi do të thotë grimi që është më afër toneve tuaja natyrore, duke rritur atë që tashmë është,por Grimi Natyral I ri do të thotë të dukesh bukur nga brenda jashte.Mëngjese të thjeshtë dhe produkte shumë funksionale. Në thelb, më pak kohë duke kaluar para pasqyrës, më shumë kohë duke u dukur bukur!

 

      2. Bukuri nga brenda, jashtë

Kur ndiheni mirë brenda, është më e lehtë të dilni jashte dhe të shijoni ditën tuaj. Mundohuni të filloni duke fjetur një natë të mirë dhe të pini shumë ujë. Ne i pytem modelet tona të bukura gjatë një sesioni se si ato e mbanin veten duke u dukur aq bukur, dhe perveq se pijnë shumë ujë, ato na dhanë një këshillë të artë: masazhoni dhe hidratoni zonën e qafës për të mbajtur fytyrën tuaj të freskët.

 

3. Jepini vetes një mëngjes të thjeshtë në ditet e javës

Të lodhur nga ndeshja me shishe të ndryshme dhe furça kur nxitoni të dilni nga shtepia në mëngjes? Natyralja e re ka të bëjë me gjetjen e produkteve shumëfunksionale për të bërë mëngjesin tuaj më të qetë. Për shembull merrni ONE A-Z Cream Hydra SPF 30. Hidratimi, mbulimi absolut dhe SPF 30 janë vetëm disa prej përfitimeve 10+ në një tub.Shtoni edhe nje maskare dhe jeni gati te dilni jashtë !

Pra, Natyralja e re është aq e thjeshtë sa të kujdesesh nga brenda, duke riorganizuar mëngjesin dhe duke gjetur produkte që bëjnë më shumë se një gjë për ju. Kjo është bukuria e vërtetë për jetën e vërtetë.

Fjalët nga: