Ne ju sfidojmë: 5 ditë Sfida e Buzëkuqve

Kur fillon edhe marsi, le të festojmë sa e shkëlqyeshme është të jesh grua! Le të jemi aventureske me jetën dhe ti bëjmë disa ndryshime! Ne ju sfidojmë që të vendosni një ngjyrë të ndryshme të buzëkuqve çdo ditë për një javë pune të plotë!

Dita 1: Sundoje Botën!
Të qenit grua nuk është e lehtë - kërkon forcë, pasion, frikë dhe buzëkuq.
Zgjidhja jonë: The ONE Colour Obsession Wild Red

Dita 2 – Vetëm energji të mirë! 
Pranvera është klasike për ringjalljen dhe kjo është tërësisht e territorit rozë
Zgjidhja jonë: The ONE Colour Obsession Pink Frenzy

 

 

Dita 3 - Unë jam aio që jam! 
Ndonjëherë janë ngjyrat e lehta ato që bërtasin me zë të lartë.
Zgjidhja jonë:  The ONE Colour Obsession Beige Blush

 

Dita 4 - Mos u shqetësoni, bëhuni ngjyrë vjollce!
Kënaqësitë e thjeshta janë më efektive për stresin, qeshja është ilaçi më i fuqishëm dhe vishnje është ngjyra e energjisë.
Zgjidhja jonë: The ONE Colour Obsession Gorgeous Violet

 

 

Dita 5 - Lëshoni muzikën!
Jetojeni anën tuaj të guximshme! Sfidoni, bëni më shumë, mos u ktheni prapa!
Zgjidhja jonë: The ONE Colour Obsession Taupe Attraction

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame