OnColour në Thonjët Tuaj!

Ju pëlqen të eksperimentoni me ngjyra dhe të krijoni dukje në bazë të disponimit tuaj? Atëherë provoni OnColour manyqyrin e ri! Zgjedhi nga 20 nuanca të manyqyrit dhe krijoni dukjen tuaj verore lehtësisht duke ju falënderuar brushes së përshtatshme të gjerë. Ka nuance shkëlqyese nga të cilat mund të zgjedhni. Argëtohuni!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame