Grim për sytë të jashtëzakonshëm

Bëni ndikim me grimin tuaj të syve! Provoni këto tre pamje të guximshme me bojë për vetulla të re The ONE jashtëzakonshme. Ndiqni mësimin dhe mburruni me grimin tuaj duke shtuar #betremendous në foton tuaj në Instagram!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Arsenic Production