Si të krijoni thonj në trend Barbiecore

Trendi më i madh i manikyrave të kësaj vere është frymëzuar nga një ikonë e vjetër - kukulla Barbie! Dhe a mund ta merrni me mend fjalën kyçe të trendit? Është e drejtë, të gjitha gjërat janë rozë. Ndiqni këtë video hap pas hapi për të krijuar një manikyr të bukur Barbiecore në shtëpi.