Zgjidh nuancen tuaj të Ultimate Buzëkuqit

Duke kërkuar për hijen tuaj më të mirë që përputhet me kuq buzësh? Filloni me lëkurën tuaj. Përcaktoni nëse keni një lëkurë të ngrohtë, neutrale ose të freskët, dhe zgjidhni hijen tuaj të përsosur nga paleta e ONE Stylist Color Ultimate Lipstick. Është e lehtë dhe zbavitëse! Kontrolloni videon dhe provo vetë!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Video: Arsenic Production