Video Tutorial Shkolla e brushave Shkolla: Zgjedhja e brushave të drejtë për një bazë të përsosur

Një aplikim i përsosur i përbërjes fillon me mjetet e duhura. Këtu ka një video për të treguar se si të marrësh dhe të përdorësh brushat e kozmetikës që janë thelbësore për krijimin e një baze perfekte.

Për një guid hap pas hapi kliko here.
Fjalët nga: Fotografitë nga: John Buddee /Crosby